Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számít a korkülömbség?
Figyelt kérdés
Úgy általánosan számít-e. Mondjuk úgy 10 év... Na mit gondoltok szerintetek számít? :)2010. febr. 3. 18:02
2/7 anonim válasza:
minél idősebb annál(anál) kevésbé
3/7 anonim válasza:
,,hosszu tavon" elgondolkoztato hiszen nem egyszerre oregedtek meg. O 71,te61. Te meg egsz mikor o mar az elmulason gondolkozik. En ossze jonnek meg 15el fiatalabb csajszival is,ki fenet erdekel mi lesz akkor,majd? Ahogy erzed!:-) Remelem sokat segitettem:-)))
4/7 anonim válasza:
Attól függ ha te vagy gyerek és egy idősebb pasi teszik akkor számit mert anyukádék sem néznék jónéven de ha már 17 felett vagy akkor kevésbé szmámit.
6/7 anonim válasza:
attól függ, hogy átlépték e már a felek a generációs szakadékokat... pl egy 13 és egy 18 éves már az 5 évével is sok... de ha egy 20 és egy 30 évesről beszélünk, az már nem sok... vagy ha egy 25 és egy 40 évesről, akkor az is már határeset... szóval minél idősebbekről beszélünk, annál jelentéktelenebb a nagy korkülönbség... 18-20 felett pl már a 10 év se olyan sok...
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem számít.
A párom és köztem 9 év van. Minket ez nem zavar, ha valakit igen azzal nem törődünk. Szóval szerintem ez attól függ mit érzel és téged zavarna-e. (Persze egy 12-13 éves lány meg a 22-23 éves fiú az egy kicsit más kategótia. Egy ennyi idős kislány még nem tudja felmérni a helyzetet.)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!