Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány év korkülömbség számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év korkülömbség számít soknak? A hülye hozzászólásoktól kíméljetek, mert tudom hogy sok mindentől függ

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

monnyuk soknak számít a 10éves lány 15 éves fiú

de ugyanez 25 éves lánynál és 30 éves férfinál nem

de szerintem 7-8 már sok lehet..fiatal korban meg 4-5 is sok lehet

2009. aug. 26. 18:02
 2/8 A kérdező kommentje:
egy 20 éves lánynál ha a férfi 30 felett van pár évvel
2009. aug. 26. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az adott helyzettöl függ.Most még elfogadható,de gondolj csak bele,(ha hosszú távra tervezel) Te 30 évesen még fiatal leszel,de viszont egy negyvenes...hát nem tudom.Idövel azért érezhetö lesz a korkülönbség miatt fellépö eltérö nézöpont,féltékenység stb. De ha csak a jelenre gondolsz én belevágnék simán :)
2009. aug. 26. 18:14
 4/8 A kérdező kommentje:
a jelennel tényleg nem lenne baj , de a jövő ő lehet hogy szeretne gyereket 5 év múlva akkor lassan 40 lesz de én 25 évesen gyereket még nem ... mikor ő 60 akkor én csak 45
2009. aug. 26. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem az idősebb lányok jönnek be

most 17 vagyok, januárban leszek 18

17 évesen volt 20 éves, az már sok volt mivel Fiú létemre én vagyok a fiatalabb. 19 az még épphogy belefér

2009. aug. 31. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:
jelenlegi barátommal 9 év a korkülönbség és a viták a tapasztalatlanság miatt van. De nem szexuális téren mert egymásnak voltunk az elsők. Viszont szeretek egy férfit aki 28 évvel idősebb nálam és vele valahogy jobban kijövök, bár vele szexuális kapcsolatot nem teremtettem, de szerintem csak jó lenne nekem mert tapasztaltabb és az élet minden terén tudna segíteni. Viszont meglehet még ő is tudna tőlem meg új dolgokat. A lényeg az elfogadás. Ha nem zavar akkor nincs is valójában határ.
2009. aug. 31. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
sztem max 10. De az is a személyektől függ. Mennyire érett a fiatalabb és mennyire gyerekesebb az idősebb. (itt olyan 7-10 évre gondolok)
2009. aug. 31. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Nos én úgy vagyok vele,hogy lehet fiatalabb és lehet idősebb is,de azért van határ.Sajnos nem sajnos,azért nálam,nem a kortól függ a szerelem.

Szóval nálam felfelé max 5 lefelé max 2:)

2009. szept. 1. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!