Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most megengedett?

Figyelt kérdés
veszekedtünk, talizni akartam de ő inkább meccset néz. Mondta mert ez izgi meg utolsó meccsek meg minden. Vélemény? Ennyire leszar vagy nőies hisztik?
2010. ápr. 7. 19:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ma a Bayern München játszik KIHAGYHATATLAN neked is ajánlom
2010. ápr. 7. 19:50
 12/21 anonim ***** válasza:
A hiszti/kibékülés jöhet bármikor, de ugyanolyan meccs csak egyszer van az életben, ezt jól jegyezd meg :D
2010. ápr. 7. 19:51
 13/21 A kérdező kommentje:
neten is visszanézheti de neki az a fontosabb:(:(
2010. ápr. 7. 19:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Szavaid alapján te egy elkényeztetett liba vagy. Kíváncsi vagyok, milyen hisztit vágnál ki, ha szeretnéd nézni a kedvenc sorozatod, de a párod mindenáron a kapcsolatotokról akarna veled beszélni,vagy el akarnál menni vásárolni a barátnőiddel, de a barátod mindenáron egy filmet akarna veled megnézni...
2010. ápr. 7. 20:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Kompromisszum.Hagyd a meccset nézni.A férfiak általában nem szeretnek ilyeneket megbeszélni amúgysem.Majd megbeszélitek.

Kéthetente találkozós: messzi laktok? mióta van ez így? nem gáz azért kicsit?

2010. ápr. 7. 20:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Ejj a fenébe, msto el fogtok szavazni :( :)

De, bizony nálam is előjönne egy ilyen "nőies hiszti", ha a meccs, amit bármikor megnézhet utána is, fontosabb neki mint én.

Bármikor, de veszekedés után főként. Oké, hogy ilyenek a pasik, de nem mindegyik, nekem ilyen nem kell akinek ez fontosabb mint én. Énis otthagynám a sorozatom, ha meg akarna beszélni valami fontos dolgot...

Ez abban az esetben nem telejsen igaz, ha te b*sztad fel az agyát valami maitt a veszekedés során is, akkor ahgyd inkább békében egy kicsit.

2010. ápr. 7. 20:11
 17/21 anonim ***** válasza:

Most komolyan min csodálkozol? Nem is értem.

Felb@sztad az agyát a barátodnak valamivel, amin összevesztetek. Oké.

Ő megpróbál LENYUGODNI azzal, hogy megnéz egy meccset amit NEM LEHET megnézni máskor, mert ha egy ilyen meccset másnap akarsz megnézni TUTI, hogy már meccs végén kapod az SMS-t, hogy "bazze, láttad, mekkora meccs volt 5-0" és akkor már minek megnézni...

Most hisztizhetsz neki, akkor nem néz meccset és sokkal morcosabb lesz, vagy hagyod megnézze a meccset és vidáman megbeszélitek amit kell.

2010. ápr. 7. 20:13
 18/21 anonim ***** válasza:

kéthetente találkozós vagyok. :D

igen. 160 km. jövőre pedig 4500. de már 2 éve bírjuk :]

2010. ápr. 7. 20:16
 19/21 A kérdező kommentje:
jo mindenki más én nem birom a távkapcsit
2010. ápr. 7. 20:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Nézzétek együtt, sőt a félidőben még egy gyors szopi-nyali is belefér.
2010. ápr. 7. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!