Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most megengedett?
Figyelt kérdés
veszekedtünk, talizni akartam de ő inkább meccset néz. Mondta mert ez izgi meg utolsó meccsek meg minden. Vélemény? Ennyire leszar vagy nőies hisztik?2010. ápr. 7. 19:44
1/21 anonim válasza:
igen ez most megengedett, este 9 után már nem.
2/21 anonim válasza:
nőies hisztik. tartsd tiszteletben a másikat. én kéthetente, vagy háromhetente látom a szerelmem, tanulj meg te is kibírni nélküle egy napot, pár órát. nyugi.
3/21 anonim válasza:
Szerintem engedd meg neki,hogy nézze a mecseket,egyszer kibírod,de biztos nem a végtelenségig tartanak szóval egyszer csak taliztok már,de szerintem már unja a hisztiket.
4/21 A kérdező kommentje:
hát de meg akartam beszélni a veszekedést. Ls ő inkább meccset néz???
2010. ápr. 7. 19:46
5/21 A kérdező kommentje:
megengedem neki, de akkor az a fontosabb???
2010. ápr. 7. 19:46
6/21 anonim válasza:
mit kell ezen megbeszélni? majd ha találkoztok. -.-
nem akar vele foglalkozni mert nem találja fontosnak. komolyan.. én is ilyen hülye p_csa leszek?!
7/21 anonim válasza:
Mi is két vagy három hetente látjuk egymást. Akkor te azt a pár órát simán kibírod. Jobban örülnék neki ha csak ennyit órát kéne kibírnom nélküle.
8/21 A kérdező kommentje:
az már koránt sem jó ha nem találja fontosnak hogy megbeszéljük a veszekedést.
2010. ápr. 7. 19:49
9/21 anonim válasza:
Hát..........én nem esedezném a kegyeiért.Megvárnám,míg keres.Nem árt néha egy kis pihenő.Nehogy már Te fuss utána.De ha keres,lehet,hogy fontos dolgom lenne.
10/21 anonim válasza:
Inkább hagyd, h megnézze azt a nyamvadt meccset, utána higgadtabb lesz, és jobb lesz vele beszélni is.
Egyébként a pasik nem szeretik annyira kibeszélni a problémákat. Kérj bocsánatot a hisztiért, ígérd meg, h visszafogod magad, és hagyj neki békét. Sztem ne csináld feleslegesen a fesztivált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!