Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm terhes, már 2 hónapja szakítottunk, most azt mondja lehet hogy tőlem van, ki lehet deríteni valahogy hogy ki az apa?
És ezt a doki meg tudja mondani hogy pont melyik nap lett terhes?
Egyébként nem tudom mit akar tőlem, mert jól megvannak a pasijával.
a 13. héten levő ultrahangos vizsgálatnál meg tudják állapítani a baba pontos (biometriai) korát, az segíthet.
Illetve szuletes után levő dns vizsgálat, mintn többen írták, ami szerintem egy kicsit késő, mert ha a lány nincs férjnél, akkor apasági nyilatkozat kell.
Amit tudsz még tenni, hogy elkéred a lány menzinaptárát, ha van ilyen, és megnézed milyen rendszeres a mensije. Általában a peteérés két mensi között van (pl nekem 28 napos a ciklusom, így 14. napon van peteérésem, a 14-17. napon vagyok termékeny), és megnézed voltál e akkor vele együtt.
Most így nincs más ötletem, sajnálom, azért remélem segítettem kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!