Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, szerintetek jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, szerintetek jogosan akadtam ki azon, hogy a barátom a haverjaival azt osztályozza, hogy milyen jól sz*pok?

Figyelt kérdés

Múltkor kiderült (a dolog szempontjából mindegy, hogy hogyan), hogy a barátom és a haverjaival azzal szórakoznak, hogy kibeszélik, hogy melyikük barátnőjének milyen "vicces" testi jellegzetességei vannak, hogyan szeretkezik, meg mire izgul fel. Ráadásul a barátom exe szintén járt az egyik haverjával, és azon szórakoztak, hogy mint "közös viszonyítási pont" hozzá képest osztályozták a mostani barátnőik "teljesítményét - tehát az enyémet is.

Ezekkel a barátaival én is szoktam találkozni, vannak közös programjaink, és most kiderült, hogy mindegyik részletesen ismeri a legintimebb vágyaimat, szexbéli szokásaimat. Amikről azt hittem, hogy csak a párommal osztom meg, de ehelyett kiderült, hogy a barátaival is. Akikkel természetesen én is szoktam találkozni.

2016. ápr. 29. 00:24
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
86%

szerintem ez nagyon gáz, h kibeszélik és röhögnek a testi hibákon is, furcsa szokásokon.

Nem maradnék ilyen férfival együtt, még aznap szakítottam volna, maikor visszahallottam. Ilyet nem illik csinálni. És nem, a bnőkkel se oké kibeszélni MINDENT és azon nevetgélni. Az is ugyanolyan elítélendő. Kérdező, ha te ezt csinálod, akkor végül is 1-1, nem jogos a pattogásod és megérdemlitek egymást.

32n

2016. ápr. 29. 09:42
 22/39 anonim ***** válasza:
89%
Ja, #13 teljesen egyetértek veled :D bár szerintem nem a kérdező pontoz lefele hanem a plebs/mob :)
2016. ápr. 29. 09:45
 23/39 anonim ***** válasza:
74%

Miert jartok eretlen kisp***csokkel, akiknek meg ujsagolni valo ujdonsag, hogy hasznaljak, ami a labuk kozott van, es jaj, el kell dicsekedni ezzel mindenkinek, felvagva, hogy engem bizony le is sz***tak! Ugy am! Soha nem fogom megerteni. Szanalmas.

A baratod meg nem erett egy kapcsolatra. Ha nem tetszik akkor hagyd ott (neki meg ez dicsekedni valo dolog, hogy lassa mindenki, o mar FERFI /:"DD/), ha meg "jaj, de a lanyok is szoktak errol beszelni", akkor meg mit panaszkodsz?

2016. ápr. 29. 09:47
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
..és akik azt írják, h ők nem akadnának ki, meg őket nem zavarja, azok nyilván azt gondolják, h róluk csakis szuperlatívuszokban zengenek. Bele se gondolnak, abba, h pl.milyen lehet, mikor 3-an röhögnek azon, h szo.pás közben kilátszik a lófogad és legközelebb a két srác már nem tud mást nézni se, csak a fogaidat.
2016. ápr. 29. 09:49
 25/39 anonim ***** válasza:
43%

Csak ha lepontoznak.

Akkor besértődök, és ki is írok erről egy kérdést a gyakorira, hogy együtt f*kázhassuk a pasikat a többi, hasonlóan lepontozottal.

2016. ápr. 29. 10:46
 26/39 anonim ***** válasza:
14%
Én hasonló beszélgetésekből tudom, hogy melyik csajnál nem érdemes próbálkozni, mert elég lagymatag az ágyban. Pontozósdi tényleg gáz. Egyébként vannak olyan jó baráti körök ahol még swingerre is van lehetőség nem csak a kibeszélésre.
2016. ápr. 29. 10:48
 27/39 anonim ***** válasza:
77%

Az előttem szólóhoz:

mindenkinek mást jelent az aktív és a lagymatag az ágyban, mindenkinek más az igénye.. lehet hogy az a lány a haverod szerint azért volt lagymatag, mert a haverod béna volt pl…

Erre nem gondolsz?

2016. ápr. 29. 11:33
 28/39 anonim ***** válasza:
38%
Más is próbálta, neki sem tetszett. Mind tapasztaltak, a város nőivel a hátuk mögött.
2016. ápr. 29. 11:52
 29/39 anonim ***** válasza:
64%

Őszintén szólva engem is nagyon zavarna, nem szívesen mennék olyan baráti társaságba, ahol az vár, hogy rám néznek a srácok és tudják az intim titkaim, szerintem ez nem egy olyan téma, amit mások orrára kellene kötni.

Soha nem beszéltem a barátnőimmel a szexuális életemről, ők sem beszélnek a sajátjukról, pláne nem részletekbe menően (ami tök jó, mert nem lennék rá kíváncsi).. nem voltam prűd sosem, de szerintem ez két emberre tartozik (vagy épp ahányan részt vesznek benne :D), illetlenség kifecsegni, osztályozni meg egyenesen pofátlan szvsz. A férjem is így van ezzel szerencsére, mondta egyszer, hogy néha kár, hogy nem tud eldicsekedni dolgokkal, amiket művelünk, de ő sem szeretné, ha a haverjainak ez járjon a fejében, ha meglátnak :)

Beszéltél már a barátoddal erről? A helyében megmondanám neki, mennyire zavar, és megkérném, tartsa ezt tiszteletben. Ha szeret, nem fog neki ez gondot okozni.

2016. ápr. 29. 12:08
 30/39 Sunshinedoll ***** válasza:
67%
Ha csak pár általános dolgot megoszt a haverjaival, hát oké, annyi még belefér. De hihetetlenül ízléstelennek és visszataszítónak tartom az összehasonlítást, a kibeszélést meg a pontozást. Szerintem ez a minősíthetetlen viselkedés kategória. Mondd el te is a barátnőidnek, hogy kicsi a farka és az anyja nevét nyögi orgazmuskor. :)
2016. ápr. 29. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!