Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek jogosan akadtam ki azon, hogy a barátom a haverjaival azt osztályozza, hogy milyen jól sz*pok?
Múltkor kiderült (a dolog szempontjából mindegy, hogy hogyan), hogy a barátom és a haverjaival azzal szórakoznak, hogy kibeszélik, hogy melyikük barátnőjének milyen "vicces" testi jellegzetességei vannak, hogyan szeretkezik, meg mire izgul fel. Ráadásul a barátom exe szintén járt az egyik haverjával, és azon szórakoztak, hogy mint "közös viszonyítási pont" hozzá képest osztályozták a mostani barátnőik "teljesítményét - tehát az enyémet is.
Ezekkel a barátaival én is szoktam találkozni, vannak közös programjaink, és most kiderült, hogy mindegyik részletesen ismeri a legintimebb vágyaimat, szexbéli szokásaimat. Amikről azt hittem, hogy csak a párommal osztom meg, de ehelyett kiderült, hogy a barátaival is. Akikkel természetesen én is szoktam találkozni.
szerintem ez nagyon gáz, h kibeszélik és röhögnek a testi hibákon is, furcsa szokásokon.
Nem maradnék ilyen férfival együtt, még aznap szakítottam volna, maikor visszahallottam. Ilyet nem illik csinálni. És nem, a bnőkkel se oké kibeszélni MINDENT és azon nevetgélni. Az is ugyanolyan elítélendő. Kérdező, ha te ezt csinálod, akkor végül is 1-1, nem jogos a pattogásod és megérdemlitek egymást.
32n
Miert jartok eretlen kisp***csokkel, akiknek meg ujsagolni valo ujdonsag, hogy hasznaljak, ami a labuk kozott van, es jaj, el kell dicsekedni ezzel mindenkinek, felvagva, hogy engem bizony le is sz***tak! Ugy am! Soha nem fogom megerteni. Szanalmas.
A baratod meg nem erett egy kapcsolatra. Ha nem tetszik akkor hagyd ott (neki meg ez dicsekedni valo dolog, hogy lassa mindenki, o mar FERFI /:"DD/), ha meg "jaj, de a lanyok is szoktak errol beszelni", akkor meg mit panaszkodsz?
Csak ha lepontoznak.
Akkor besértődök, és ki is írok erről egy kérdést a gyakorira, hogy együtt f*kázhassuk a pasikat a többi, hasonlóan lepontozottal.
Az előttem szólóhoz:
mindenkinek mást jelent az aktív és a lagymatag az ágyban, mindenkinek más az igénye.. lehet hogy az a lány a haverod szerint azért volt lagymatag, mert a haverod béna volt pl…
Erre nem gondolsz?
Őszintén szólva engem is nagyon zavarna, nem szívesen mennék olyan baráti társaságba, ahol az vár, hogy rám néznek a srácok és tudják az intim titkaim, szerintem ez nem egy olyan téma, amit mások orrára kellene kötni.
Soha nem beszéltem a barátnőimmel a szexuális életemről, ők sem beszélnek a sajátjukról, pláne nem részletekbe menően (ami tök jó, mert nem lennék rá kíváncsi).. nem voltam prűd sosem, de szerintem ez két emberre tartozik (vagy épp ahányan részt vesznek benne :D), illetlenség kifecsegni, osztályozni meg egyenesen pofátlan szvsz. A férjem is így van ezzel szerencsére, mondta egyszer, hogy néha kár, hogy nem tud eldicsekedni dolgokkal, amiket művelünk, de ő sem szeretné, ha a haverjainak ez járjon a fejében, ha meglátnak :)
Beszéltél már a barátoddal erről? A helyében megmondanám neki, mennyire zavar, és megkérném, tartsa ezt tiszteletben. Ha szeret, nem fog neki ez gondot okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!