Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek jogosan akadtam ki azon, hogy a barátom a haverjaival azt osztályozza, hogy milyen jól sz*pok?
Múltkor kiderült (a dolog szempontjából mindegy, hogy hogyan), hogy a barátom és a haverjaival azzal szórakoznak, hogy kibeszélik, hogy melyikük barátnőjének milyen "vicces" testi jellegzetességei vannak, hogyan szeretkezik, meg mire izgul fel. Ráadásul a barátom exe szintén járt az egyik haverjával, és azon szórakoztak, hogy mint "közös viszonyítási pont" hozzá képest osztályozták a mostani barátnőik "teljesítményét - tehát az enyémet is.
Ezekkel a barátaival én is szoktam találkozni, vannak közös programjaink, és most kiderült, hogy mindegyik részletesen ismeri a legintimebb vágyaimat, szexbéli szokásaimat. Amikről azt hittem, hogy csak a párommal osztom meg, de ehelyett kiderült, hogy a barátaival is. Akikkel természetesen én is szoktam találkozni.
Nem az a gáz szerintem hogy kibeszélnek egymás között dolgokat, mert az teljesen természetes, hanem az hogy ilyen tiszteletlen módon, ráadásul vissza is hallod.
Egyébként hány pontot kaptál? :)
Autót, mobilt, szopógépet osztályozni, azzal hencegni az kb. természetes.
Valami ilyen szinten kezelik ők a "barátnőiket".
Még két hét és versenyt is rendeznek....
legközelebb ha átmegy egy barátnőd a fiúk/párod előtt kezdj el mesélni neki a párod szexuális szokásairól. Aztán meglátjuk mennyire szimpi neki a dolog ;)
Amúgy én nem akadnék ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!