Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, szerintetek jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, szerintetek jogosan akadtam ki azon, hogy a barátom a haverjaival azt osztályozza, hogy milyen jól sz*pok?

Figyelt kérdés

Múltkor kiderült (a dolog szempontjából mindegy, hogy hogyan), hogy a barátom és a haverjaival azzal szórakoznak, hogy kibeszélik, hogy melyikük barátnőjének milyen "vicces" testi jellegzetességei vannak, hogyan szeretkezik, meg mire izgul fel. Ráadásul a barátom exe szintén járt az egyik haverjával, és azon szórakoztak, hogy mint "közös viszonyítási pont" hozzá képest osztályozták a mostani barátnőik "teljesítményét - tehát az enyémet is.

Ezekkel a barátaival én is szoktam találkozni, vannak közös programjaink, és most kiderült, hogy mindegyik részletesen ismeri a legintimebb vágyaimat, szexbéli szokásaimat. Amikről azt hittem, hogy csak a párommal osztom meg, de ehelyett kiderült, hogy a barátaival is. Akikkel természetesen én is szoktam találkozni.

2016. ápr. 29. 00:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
8%
Kiakadós lányok, ti soha semmit senkinek, még a legbizalmasabb barátnőtöknek sem meséltetek arról, hogy mi történik a paplan alatt? :)
2016. ápr. 29. 05:20
 12/39 anonim ***** válasza:
88%
Tárgyként kezel, mert megteheti. És véleményez, mint bármi mást. Ja, hogy ez intim téma? Hát neki nem. Nem ez a fiú lesz az életed párja, nem ő lesz a lelki társad, ne feccölj bele sok energiát.
2016. ápr. 29. 06:22
 13/39 anonim ***** válasza:
40%
Nem ertem hogy miert van az hogy aki egyetertett veled az a valasz 100% ban hasznos volt aki aztmondta hogy ot nem zavarna az le lett pontozva... Ha megerositesre vagysz nem pedig velemenyre akkor ne ide ird ki a kerdesed...
2016. ápr. 29. 06:37
 14/39 anonim ***** válasza:
83%
Kihajítanám, mint macskát sz@rni. Tiszteletlen, bunkó, és nagyon éretlen.
2016. ápr. 29. 06:38
 15/39 omba ***** válasza:
85%
Jaja, éretlen kis pötsök.... keress egy egy magadhoz illőt!
2016. ápr. 29. 07:09
 16/39 anonim ***** válasza:
19%

Nem az a gáz szerintem hogy kibeszélnek egymás között dolgokat, mert az teljesen természetes, hanem az hogy ilyen tiszteletlen módon, ráadásul vissza is hallod.

Egyébként hány pontot kaptál? :)

2016. ápr. 29. 07:54
 17/39 anonim ***** válasza:
85%
Szánalmas ember a párod és a haverjai is.
2016. ápr. 29. 08:07
 18/39 anonim ***** válasza:
89%

Autót, mobilt, szopógépet osztályozni, azzal hencegni az kb. természetes.

Valami ilyen szinten kezelik ők a "barátnőiket".

Még két hét és versenyt is rendeznek....

2016. ápr. 29. 08:31
 19/39 A kérdező kommentje:
2 havejával dumáltak errôl... És végülis a lányok is szoktak egymás közt ilyesmit kibeszélni...
2016. ápr. 29. 08:52
 20/39 anonim ***** válasza:
64%

legközelebb ha átmegy egy barátnőd a fiúk/párod előtt kezdj el mesélni neki a párod szexuális szokásairól. Aztán meglátjuk mennyire szimpi neki a dolog ;)

Amúgy én nem akadnék ki :)

2016. ápr. 29. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!