Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm választás elé állított! És nem tudom mi a helyes megoldás! Mit tegyek?
19-es, én akkor is ugyanezt mondanám, amit most is: ha ennyire nem egyeznek a céljaik, akkor nincs egymás mellett keresnivalójuk. Egy kapcsolatban a másikat támogatni kell, ezt pedig nem képesek megadni egymásnak egyik oldalról sem. Sztori vége.
A te történetedhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy sajnálatos, ha 4 férfit nem tudtál úgy megcsapkodni, hogy kicsit szedjék össze magukat, hetente legalább egyszer tegyenek rendet, takarítsanak, hogy párod nem állt ki melletted...stb. De az ilyesmi sose 1 emberen múlik, és nem hiszem, hogy az a kapcsolat, ami letöri a másik terveit célravezető lenne. Felesleges idő és energia pazarlás mindenki részéről. Te feladtad az álmaidat, ambícióidat, olyan helyzetbe kerültél, amilyenbe nem akartál, ő pedig szintén lemondott arról, hogy tovább képezhesse magát, jobb helyzetbe kerülhessen a későbbiekben...stb. Félre ne érts, én kívánom, hogy boldogok legyetek, de számomra ez nem lenne megfelelő. Se a te, se a párod oldaláról.
Leírom még egyszer!
1. Nem kell, hogy valaki eltartson, pénzt keressen helyettem. Pláne nem egy nő!
2. Én az elmult pár évemet a tanulásnak szenteltem, idő energia és pénzt öltem bele.
3. Amint megkapom a diplomámat benyújtom a kérelmemet állás (munka) után.
4. Én még levelező tagozaton szeretném folytatni a tanulmányaimat MA és pHD szinteken (közbe dolgoznék)
5. Ha nem kapnék megfelelő állást, vagy ideiglenest akkor természetesen a nyári főiskola, egyetemi szünetben mennék külföldre dolgozni
6. Nekem nem fér bele, hogy mindent abba hagyjak és dolgozzak gürizzek egy gyárban csak azért mert más szeretné az életét jobbá tenni anyagilag. Pláne annak tudatában, hogy a szülei egy semmirekellő nulla emberek mind lelkileg mind szellemileg
7. Nem vagyok lusta ember, nyaraimat munkával töltöm el, esetek többségében szezonmunkával (mert jobb most nincs a helyzetemben
8. Addig meg nem mehetek teljesen dolgozni, hagyni mindent, még az alapvető diplomámat is mert valaki arra kényszerít.
Szakíts vele. Nekem párom még jócskán benne van a tanulásban, 20 éves, előtte a főiskola, most érettségizik. Én már 26 vagyok, egy alapdiplomával, dolgozom, és házakat nézegetek, autóm már van, mondhatni saját erőből.
Nem várom el páromtól, hogy abbahagyja a tanulmányait, bár azzal tisztában van, hogyha hozzám költözik, akkor muszáj lesz dolgoznia, hisz az én fizumból nem tudunk megélni, főleg hogy ő nagyétkű, a kutyám meg tartós beteg. A szülei meg nem támogatnák. Ezért ő levelezőn fogja megcsinálni az alap diplomáját is, de bíztatni fogom a mester diplomára is, és ha akarja, akkor a doktorira is.
Én is tovább akarok tanulni Msc-n, és utána letenni a PhD-t is, illetve a külföldre költözés is a terveim között szerepel. De ezeket úgy tervezem, hogy őt is figyelembe veszem. Szerintem így működik a párkapcsolat.
Igaz, mi nem akarunk gyereket, a házat és az autót pedig én szerzem meg, de számomra ez azért jó, mert ezeket magamtól várom, és nem a páromtól.
26/N
Az én nőm támogatna, hogy arrafelé menjek, amit el szeretnék érni.
A többit meg megoldanánk valahogy - vagy később.
Nálam egyértelmű lenne, lapát a kedves leánynak.
Manipulatív, erőszakos, önző, tetű dolog a "vagy én, vagy xy" típusú választást bedobni egy másik embernek.
Teljesen egyértelmű, hogy az iskolát válaszd!
Életed és jövőd csak 1 van, de barátnőt bármelyik hónapban beújíthatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!