Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbolondultam. (? ) Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbolondultam. (? ) Valaki homályosítson már fel.

Figyelt kérdés

Szóval, én egyáltalán nem vagyok egy féltékeny típus, meg semmi (21/L). Nem érdekel, hogy nincs kint Facebook-on, hogy kapcsolatban vagyunk, meg egyebek, viszont láttam ma valamit, amire kicsit furcsán nézek. Telefonon beszéltünk a barátommal, és felhozta, hogy látta Instagrammon ("véletlen megtaláltam" - ahogyan ő fogalmazott) egy régi barátnőmet, akivel nagyon jóban voltam, mikor még annó külföldön, egy városban éltünk (ezért is érzem magam hülyén, hogy ezen gondolkodom, mert a lány jelenleg Rio de Janeiróban él), és hogy megnézte a képeit. Tudni kell róla, hogy tényleg gyönyörű (de együtt modellkedtünk, szóval nincsen mellettem kisebbségi komplexusom), életvidám, jó fej lány, és ez a képeiről is lesüt (főleg magáról posztol, ahogyan pózol munkára, szép helyen, akármi...).Viszont barátom mondta is, hogy "hú, ő tipikus party-girl, biztos ezzel meg azzal is ki tudja, mit csinált... etc.", de ezután, amikor én nézegettem az Instagrammot, a barátomnál láttam, hogy bekövette ezt a lányt. Ez annyira nem is érdekelne, csakhogy a párom tipikusan az a felhasználó, aki csak azokat követi, akiket ismer. Család, barátok, és nem-rokon-nem-barát-felesége lányok közül eddig én voltam az egyetlen, akit követett. És igazából ezért is furcsa nekem... Jó, persze, értem szép lány, meg minden, de akkor is (még egyszer mondom, nem attól félek, hogy megcsalna - és nem csak azért, mert hárman élünk, három országban :D). Nekem ez olyan furán jön ki most, hogy ő nem az a típus, aki ilyen nyíltan nézegetné a lányokat, most megnyitja az Instagrammot, és ott lesznek a brazil cicik... Hogy költői legyek :D.

De nyugodtan mondjátok meg, ha túlgondolom, vagy ha másnak is érdekesen jönne ki ez...

#Instagram #párkapcsolat követés
2016. ápr. 26. 00:37
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ki az aki nem teszi ki facebook-ra, hogy kapcsolatban van ha van? Számomra az ilyenröl az sül le hogy képtelen felvállalni, és esetleg más utakon akar járni, vagy az esetleges "b terv" potenciálokat fenn akarja tartani. Attól mer internet, manapság többség itt éli ki magát, mindenkinek az életének a része a facebook, akik szidják azokat meg nemtudom megérteni, ki kérte hogy nézegess idézeteket ha nem tetszik? Ki kérte hogy likeolgass másokat? Én chatelésre használom és a nekem tetsző posztokat olvasom rajta, meg néha másokét.
2016. ápr. 26. 01:11
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Megbolondultál hogy azzal a kreténnel vagy. Én le se köpném a helyedben!
2016. ápr. 26. 07:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne bizz olyanban akinek modell a baratnoje, nagyon gaz emberek.
2016. ápr. 26. 08:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek semmi jelentosege, en is kovetem a pasim baratjat egyreszt jo pasi, masreszt ismerem, de nem kene. Ezeknek a dolgoknak nincs sulyuk, az eletet nem ebben merik, szoval sztem ne reagald tul:-)

30/N

2016. ápr. 26. 08:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát én zokon venném, mert ha nem ismeri személyesen, akkor csak azért követi, mert jó nőt akar nézegetni. Nekem rosszul esne, ha a férjem ennyire hasra esne egy barátnőmtől és ennyire ki is mutatná.

Neki hogy esne, ha te valami haverjától olvadoznál?

2016. ápr. 26. 09:55
 6/9 Bence_ ***** válasza:

Leírásod alpján szerintem tetszik neki.

Kérdés, hogy mitől fél. Miért nem mondja el neked?

2016. ápr. 26. 10:40
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Atomot a világnak ... Irigylem egyébként a problémáitok! Komolyan van kapacitásod egy kisregényt írni ide, mert a pasid Instagrammon követ egy csajt? Tényleg ennyire unatkozol, vagy ilyen sekélyes az életed?
2016. ápr. 26. 10:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Túlgondolod és feleslegesen kombinálsz. Nem tudod, hogy miért jelölte be. Itt tartasz. Kérdezd meg tőle. Mondd el, hogy aggódsz egy kicsit. Hagyd, hogy megerősítsen. AKi ennyiből levezeti, hogy megcsal vagy mást szeret, az ostoba.
2016. ápr. 26. 11:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem az írásodból az jön le, hogy egyikőtök sem gondolja komolyan a kapcsolatot. Még te sem.

Akkor meg ne csodálkozz, hogy nézegeti a csajokat, ki tudja miből lesz a cserebogár alapon.

2016. ápr. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!