Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszeretni egy ismeretlenbe?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszeretni egy ismeretlenbe? Megbolondultam.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Veletek volt már olyan, hogy beleszerettetek egy olyan személybe, akivel még nem vagy egyszer beszélgettetek? Én azt hiszem megőrültem. Van egy lány, egyszer beszélgettünk. Azóta folyamatosan rá gondolok, mit csinálhat épp, mire gondolhat, újra és újra lejátszom magamban a találkozás pillanatát, ahogyan viselkedett, ahogyan beszélt, látom magam előtt az arcát, hallom a hangját. Nem tudom kiverni a fejemből. Egyszerűen mintha elvarázsolt volna.. SOHA! nem történt még velem ilyen és furcsa, mert nem vagyok már tini, hogy így belehabarodjak csak úgy bárkibe is. Bármit csinálok, dolgozom, utazok, fekszek, pihenek folyamatosan a fejemben jár.. hogyan felejthetném el?? És ez mennyire normális? Gyönyörű, de a vicces az, hogy nem is a külseje fogott meg igazán, hanem valami más, de én sem tudom pontosan, hogy mi. Na szóval kérhetek időpontot agyturkászhoz? :-D

21L

2015. okt. 16. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyomjatok a leszbit akkor nem problema ez :)
2015. okt. 16. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem ugyanez volt 15 évesen...1. beszélgetés alkalmával belezúgtam de nagyon durván,szinte biztos vagyok benne hogy soha többet senki iránt nem fogok ilyen intenzív érzéseket táplálni...sajnos plátói volt a dolog,nagyon nem jöttem be neki külsőleg,de így utólag hogy nem vagyok elmebeteg módon elvakulva az irányába nem is bánom ezt,mert szörnyű személyisége volt(/van?)... szóval én örülök a boldogságodnak és szurkolok hogy viszonzásra találjanak az érzéseid!
2015. okt. 16. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Előfordul :)
2015. okt. 16. 15:12
 4/5 A kérdező kommentje:
De pont ezen csodálkozom, hogy nem 15 vagyok már.. :-) Remélem találkozom még vele és nem lesz nekem is plátói.
2015. okt. 16. 17:33
 5/5 anonim válasza:
Velem is ez történt 18 évesen. Beleszerettem egy lányba, az első találkozás alkalmával, utána pedig nem bírtam kiverni a fejemből. Utána barátnők lettünk, kb 3 évig, és én egyre jobban szerettem, de ő sajnos összejött valaki mással...azóta nem tudok szerelmes lenni. Párkapcsolatban élek évek óta, és szeretem a párom, de olyan lángoló szerelmet még sosem éreztem, mint akkor.
2016. ápr. 3. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!