Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszeretni egy ismeretlenbe? Megbolondultam.
Sziasztok! Veletek volt már olyan, hogy beleszerettetek egy olyan személybe, akivel még nem vagy egyszer beszélgettetek? Én azt hiszem megőrültem. Van egy lány, egyszer beszélgettünk. Azóta folyamatosan rá gondolok, mit csinálhat épp, mire gondolhat, újra és újra lejátszom magamban a találkozás pillanatát, ahogyan viselkedett, ahogyan beszélt, látom magam előtt az arcát, hallom a hangját. Nem tudom kiverni a fejemből. Egyszerűen mintha elvarázsolt volna.. SOHA! nem történt még velem ilyen és furcsa, mert nem vagyok már tini, hogy így belehabarodjak csak úgy bárkibe is. Bármit csinálok, dolgozom, utazok, fekszek, pihenek folyamatosan a fejemben jár.. hogyan felejthetném el?? És ez mennyire normális? Gyönyörű, de a vicces az, hogy nem is a külseje fogott meg igazán, hanem valami más, de én sem tudom pontosan, hogy mi. Na szóval kérhetek időpontot agyturkászhoz? :-D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!