Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbolondultam?
Figyelt kérdés
A barátommal még tavasszal szakítottunk, azóta nem nagyon kerestük egymást, büszkeség végett, aztán megtörtem a jeget, mert mindenki mondta, hogy ő arra vár én lépjek, én arra, hogy ő... gondoltam beszélgetni azért még jó lenne vele, mert elég sokáig volt közünk egymáshoz. Aztán legközelebb már ő is keresett, aztán így tovább. Tegnap elmentem egy házibuliba, és reggel, mikor hazaértem, hirtelen nagyon rossz kedvem lett, pedig egész éjjel nevettem, jó kedvem volt. De mikor itthon lefeküdtem, (már józanul..szerintem :-D) akkor elkezdtem rajta gondolkodni, hogy mennyire hiányzik, mennyi mindenben hibáztam én is, és gondoltam írok neki, hogy hiányzik,...És ez alapjáraton nem nagy dolog, de utána elkezdtem sírni, és úgy éreztem, hogy ezt nem kellett volna, elborult az agyam, hogy megint hülyeséget csináltam, és elkezdtem vagdosni az ereim, pedig 20 éves vagyok, sosem csináltam ilyet, és ezután órákon keresztül annyira sírtam, hogy nem bírtam abbahagyni. Utána valahogy elaludtam, de rá 1 órára rá fel is ébredtem, egyből ezzel a gondolattal a fejemben, és azóta nem bírok se enni, se elaludni, annyira nagy feszültség van bennem, de nem tudom miért. Utólag visszagondolva, azt éreztem abban a pillanatban, hogy nekem ez jó, hogy fájdalmat okozok önmagamnak, mert hibáztam...(öngyilkos nem akartam lenni, mert akkor nem az ereimet vagdosnám szerintem :-D) Azért kérdezem ezt itt, mert ezt még a legjobb barátnőmnek se merem elmesélni, hogy 20 éves fejjel egy ilyet megcsinálok. Mit kéne tennem, mi lehet ez? Lehet depresszió?2013. nov. 10. 14:09
2/5 anonim válasza:
Igen.
Más nagyobb hülyeséget csinál annál, hogy "hiányzol" smst ír az exének. Menj pszichológushoz.
4/5 anonim válasza:
Ejha, nem lehet hogy valamit tettek a piádba a buliban?:D Viccet félretéve, szerintem a nagy bulizás hatása az egész, jól elengedted magad, meg az érzelmeid, de szerintem nem történt semmi tragédia, főleg nem bolondultál meg. A nagy partizás után gondolom hirtelen rádszakadt az egyedüllét, nincs ebben semmi különös, egy-két nap és jobb kedved lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem, az italomban nem volt semmi, mindig magamnak töltöttem :-D Ez logikusnak tűnik, amit írtál, ha jobban átgondolom :-) Reménykedem a legjobbakban, de azért lehet felkeresek egy pszichológust :-D
2013. nov. 10. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!