Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hol szoktatok csajozni, lányok és ti hol szoktatok pasizni?
Kíváncsi lennék még csajozós/pasizós szövegekre is!
Nekem ami eddig a legjobban bejött az az volt mikor megláttam a lányt és elindultam felé de persze barátnőivel állt, nem tudtam hogy vonjam magamra a figyelmet ezért tőlle 2-3 méterre elestem direkt! Ekkor rám figyelt és nevetett, én feláltam majd azt mondtam neki hogy: Látod, még nem is ismerlek de máris a lábaid előtt heverek!!:D ÉS bejött!!:D
Hogy hol?
-Társkereső
-Utca, busz, bevásárlóközpont, kávézó, könyvtár, bolt
-Szórakozóhelyek, kocsmák
-Kollégium
Csajozni bárhol és bármikor lehet.
Legjobb csajozós duma?
Na olyan nem létezik, teljesen mindegy mit mondasz, ha tökösen oda mersz menni és nem az jár a fejedbe, hogy ő mit fog gondolni, hanem hogy mit adhat ez a lány az életemhez.
Mindig azt mondom, ami éppen az eszembe jut róla, amikor meglátom.
pl. "Te tipikusan az a fajta nő vagy, aki orvul ellopja a szívemet és szilánkokra töri, úgy hogy légy kedves. :)"
"Olyan szexi vagy hogy fáj rádnéznem, muszály volt idejönnöm."
de az örök klasszikus:
"Hello, a nevem XY."
Igazából a tónus, a testbeszéd, a magabiztosság és a humor ami számít valamint, hogyan látod saját magadat. Ha pozitívan gondolkodsz és tudod mit akarsz akkor az jó, de ha negatívan félsz a kudarctól, akkor be is vonzod azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!