Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszerű és lehet fura kérdés:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerű és lehet fura kérdés:hogy értek rá csajozni/pasizni?

Figyelt kérdés

Nyáron oké a helyzet de amikor tanév vagy melo van én azt se tudom hogy pihenjem ki magam mikor végre hazamehetek.Középsulis koromban is hazamentem és örültem ha az esti órákra sikerült megtanulnom amit kellett.Azonban ha olyat olvasok hogy tinik sülve főve együtt lógnak járnak csómó közös programjaik vannak meg mifene még hétköznapokon is, akkor egyszerűen kiváncsivá tesz honnan van ennyi idejük.....

Miképp kell jól beosztani minimális szabadidőt?

2010. szept. 6. 23:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Te most hány éves vagy?

Középsuliban én is örültem, ha végeztem a tanulással. Ezenkívül magántanárokhoz is jártam meg minden. Fősulin már más a helyzet, több a szabadidő.

21/l

2010. szept. 6. 23:13
 2/13 A kérdező kommentje:
23 vagyok és szerintem egyetemen semmivel sincs több szabadidő-az oké hogy nincs házifeladat de olyan embertelenek az órarendek hogy van egy csomó lyukas óra ami kávészünetnek rengeteg egyéb dologra kevés meg olykor este nyolcig benn kell lenni
2010. szept. 6. 23:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Én a középiskolát, csak az órán hallottakból nyomtam végig, így volt mindig időm csajozni. Most, hogy dolgozok és mellette egy vállalkozást is üzemeltetek, se időm, se kedvem csajozni, inkább megyek motorozni vagy sörözni.
2010. szept. 6. 23:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem rengeteg szabadidőm volt a középiskola alatt. Mondjuk a nagy részét a számítógép előtt töltöttem, csajokat meg szinte csak képen láttam. :/
2010. szept. 6. 23:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Idén érettségizettként még csak a középiskolát írhatom le,de én soha egy különórára sem jártam, mert csak jobban összezavarodtam volna.Nagyobb dolgozatok előtt kicsit tanulgattam,de akkor is csak irodalomra meg nyelvtanra,mert azt imádtam mindig is és szerencsére tanulás nélkül is 5 voltam belőle.Előrehozottan érettségiztem földrajzból,akkor átolvadtam kétszer az összes tételt,meg kicsit tanulgattam a nehezebbeket és ennyi.

Mostani érettségik előtt megfogadtam,hogy marhára fogok tanulni, mert az milyen jó,de aztán ló.aszt nem tanultam rá.A irodalomtételeket átolvastam és kész, el volt intézve lelkiismeretem=)Az érettségim meg így is jól sikerült, tehát nekem bőven volt időm mindenre amihez kedvem volt,de még arra is amihez nem volt. Moziba,bulizni,, kajálni, mászkálni jártam sokat,de volt hogy csak a barátommal voltam, vagy filmet néztem itthon. És sokkal jobb mint ha tanultam volna,mert így tartalmasan éltem,nem csak tanultam meg suliba jártam. Nekem ez vált be.

Én meg azokat nem értem,akik suliba járnak, majd korrepetálásra, különórára, majd hazamennek és tanulnak=O aztán alvás és kezdődik elölről az egész:S Nekem ez nem lenne szimpatikus élet.

2010. szept. 6. 23:43
 6/13 anonim ***** válasza:
hát én sehogy mert barátnőm 210kmre lakik:O de amugy nekem rengeteg időm van (szakmunkás suliba járok) ott nem kell megfeszülni azért de néha előfordul olyan hogy fel jön 1 estére és reggel vissza meg ,de ha ide járna iskolába vagy én oda ahova ő akkor szeirntem biztos h minden nap tudnánk találkozni .
2010. szept. 7. 00:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban h manapság rengeteg ember pörgös elfoglalt életet él 12-14orákat dolgoznak,számos elfoglaltsággal mellette mégis van párjuk csak ügyesen kell bánni az idovel.Az embernek arra van ideje amire áldoz időt olyan meg nincs aki a 7napból 7et 24orába porog.
2010. szept. 7. 01:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pontosan így szoktam gondolni, amíg szerelmes nem leszek, akkor viszont találok alkalmat a találkozásra. Pl. amikor határidős munkám van, és a gép előtt ülök reggeltől estig, a barátom eljön és ha tanulnivalója van, mellettem tanul, ha nincs, akkor olvas, és néha felolvasunk egymásnak egy-egy mondatot, néha tartunk egy kis szünetet, ő nem engedi, hogy ne pihenjek közben, ami nagyon jó, viszont a jelenlétében nem hülyéskedem el az időt mindenféle mással, hanem tényleg dolgozom. Amikor meg végzek a napi penzummal, ha van még erőm, elmegyünk sétálni, vagy hoz egy filmet és megnézzük, vagy játszunk (vagy összebújunk természetesen :)). Vele találkozni nem nyűg, hanem megkönnyíti, hogy foglalkozzak a feladataimmal, mert van motivációm arra, hogy gyorsan végezzek, meg van kiért dolgozni/tanulni. Nem a pénzre értem, hanem hogy van valaki, akinek mesélhetek róla, aki büszke lesz rám, ha jól sikerül a munka vagy egy vizsga, akivel megünnepelhetem.
2010. szept. 7. 05:36
 9/13 anonim ***** válasza:
én fősulis vagyok+dolgozom, a párom dolgozik,de mi úgy oldottuk meg h. összeköltöztünk.AMúgy szerintem napi 1-2 óra+az egész hétvége bőven elég aki nem akar összeköltözni.Az elején amikro még nem laktunk együtt,akkor vizsgaidőszakban igaz csak hétvégén voltunk együtt,de akkor péntektől hétfő reggelig.Hétköznap meg órákat beszéltünk telefonon(olyan előfizetést kötött h. ingyen tudjunk beszélni).Középsuliban pedig suli után 1-2 óra együtt és ezt minden nap.De a mostani párommal inkább összeköltöztünk,mert gíy igaz h. van h. csak alváskor vagyunk együtt,de lealább együtt vagyunk és az is sokat számít!25/l
2010. szept. 7. 07:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát úgy kell beosztani, hogy éjfél előtt ritkán fekszel le :) Mi is úgy csináltuk.
2010. szept. 7. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!