Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszerű és lehet fura kérdés:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerű és lehet fura kérdés:hogy értek rá csajozni/pasizni?

Figyelt kérdés

Nyáron oké a helyzet de amikor tanév vagy melo van én azt se tudom hogy pihenjem ki magam mikor végre hazamehetek.Középsulis koromban is hazamentem és örültem ha az esti órákra sikerült megtanulnom amit kellett.Azonban ha olyat olvasok hogy tinik sülve főve együtt lógnak járnak csómó közös programjaik vannak meg mifene még hétköznapokon is, akkor egyszerűen kiváncsivá tesz honnan van ennyi idejük.....

Miképp kell jól beosztani minimális szabadidőt?

2010. szept. 6. 23:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát hétköznap mi együtt döglünk csak igazából programunk nincs , csak jobb kettesben semmit tenni (persze dumálgatunk , hülyülünk kicsit szexelünk) mint otthon egyedül .

Péntek délutántól vasárnap estig meg együtt vagyunk , és vmi programot megpróbálunk kitalálni magunknak mindig .

Egyébként mindketten dolgozunk így hétköznap általában eszünkbe se jut hogy vhova is elmenjünk , örülünk hogy együtt ki tudjuk pihenni magunkat .

2010. szept. 7. 08:35
 12/13 anonim ***** válasza:

erre van egy mondás...amit az ember igazán szeretne talál rá módot, amit nem arra meg kifogást..persze időigényes, meg kicsit kalkulálni kell a dolgokkal de simán megoldható...összeköltözés nélkül én is a napi 1-2 órát plusz egész hétvégét látom normálisnak és megtehetőnek...persze ha nem százakármennyi kilométerre laktok egymástol...

22L

2010. szept. 7. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen egyetértek veled kérdező! Gimiben nekem sem volt sok időm. Ugyan csak utolsó évben jártam külön tanárhoz, de végig tanultam a négy évet és hétvégente a barátaimmal voltam(nem bulizni, hanem csak úgy mindig valamit csinálni) vagy a családommal.

Én most vagyok első éves az egyetemen de jobban megnézve az órarendemet katasztrófális!! Jó ha arra lesz időm, hogy heti egyszer aludjak 7-8 órát nem, hogy még arra legyen időm, hogy legyen egy normális kapcsolatom. Úgyhogy most erről le is tettem egy darabig...

Pedig vágyom egy normális kapcsolatra, de nekem ehhez idő, méghozzá sok idő kéne. Ismerkedés, sok közös program..de egyenlőre nem fér bele:S

L/18

2010. szept. 7. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!