Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok es fiuk, msn en szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok es fiuk, msn en szerintetek jo otlet csajozni/pasizni? Miert jobb nektek msn en csajozni/pasizni?

Figyelt kérdés

ha nem ismerek valakit es tetszik felveszem msn re

Szerintem tok gaz az egessz

2010. márc. 9. 15:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
csak a kockák csajoznak msn-n szerintem, én sosem szoktam. Jobban szeretek élőben ismerkedni. 17/L
2010. márc. 9. 16:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem élőben sokkal jobb.:)
2010. márc. 9. 16:03
 3/15 anonim ***** válasza:

Részben igen, részben nem

abból a szempontból nem jó, hogy nem szemtől szembe megy a dolog, részben viszont jó, mert pl. kevésbé vagy feszült és könnyebben tudod kezelni a visszautasítást és vagy a továbbfűzést...de egyébként is sokkal felszabadultabb leszel utána, mert nem azon feszengsz, hogy vajon tetszek-e neki avagy sem, de amúgy nem egy embert ismerek aki így csinálta és bevált neki, de ez attól függ ki kérdezi...

2010. márc. 9. 16:04
 4/15 anonim ***** válasza:
Az 1. az Élőben csajozik???:D
2010. márc. 9. 16:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Cumpa!:D
2010. márc. 9. 16:18
 6/15 A kérdező kommentje:

en 21 F vagyok,csak azert tettem fel ezt a kerdest mert sokan irtak hogy felvettem msn re,vagy beszeltem vele msn en

en soha nem beszelek msn en vagy e-mailban egy lannyal,mindig felhivom es kerek talalkat legtobb 5 percet beszelek veluk,ha visszautasit nem gond,van mas.

szerintem chat programon flortolni az gyavasag,es egy no is szivesebben beszelget eloben mint netten,igen ahogy mar irtak hogy vannak elonyei,az nem elony,mert mondhatod magad okosnak,es minden mast,amikor talalkozol a novel leegsz.szerintem nem jo otlet.

2010. márc. 9. 16:23
 7/15 anonim ***** válasza:
Azt nemszámoltad bele ,hogy a mai fiatalok többsége önbizalomhiányban szenved és neten jobban mer ismerkedni mint élőben. :D És neten kicist egyszerübb ,mert nem a kinézetét látják az embernek hanem inkább ,hogy miylen mikor elengedi magát. Én is szoktam neten ismerkedni meg élőben is szal nemtartom parának. 20/f és nekem összeszoktak jönni a talik :P :P
2010. márc. 9. 18:38
 8/15 anonim ***** válasza:
első vagyok. jah bocs nem írtam h én nem csajozok hanem pasizok. észre sem vettem, de kösz h rávilágítotok/ GRAT
2010. márc. 9. 18:58
 9/15 A kérdező kommentje:

18 38 en is szoktam felvenni lanyokat messen persze nagyon ritkan,de en inkabb eloben szeretek,onbizalom hianyban szenvednek?Azert mert tull sok no visszautasitotta oket,az nem azt jelenti hogy masnak meg nem kell,de en szerettem a visszautasitasokat is,mivel tanultam a hibaimbol,rajottem hogy holl es mit rontok el,de messen ezekre nem tudsz rajonni es amikor meglatsz egy not akiert megorulsz azt sem tudod holl kezd vele a beszelgetest,mert csak netten tudod megszollitani azzall hogy szia jol nezel ki,meg hogy lefekudnek veled,ilyesmi is elofordul netten,de ezt eloben nem mondod mert felsz a pofontol,azert van az onbizalomhiany mert netten csajoznak a fiuk altalaban es a nok meg mindennap talalkoznak egy sraccal aki flortol veluk igyhat a nok onbizalma naprol napra no a fiuke meg naprol napra csokken.

elso peddig te pasizol,nemcsak kockak ismerkednek netten hidd el,hanem olyanok akik nem mernek leszollitani,de attol meg nezhet ki jol es lehet kedves es penze is meg izmos is,csak nem nagy az onbizalma.

:)

2010. márc. 9. 19:14
 10/15 anonim ***** válasza:
18:58 Gyanús!
2010. márc. 10. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!