Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok es fiuk, msn en szerintetek jo otlet csajozni/pasizni? Miert jobb nektek msn en csajozni/pasizni?
ha nem ismerek valakit es tetszik felveszem msn re
Szerintem tok gaz az egessz
Az MSN veszélyes dolog. Személytelen és unalmas. A leg jópofább emberek is bunkónak és unalmasnak tűnnek egy idő után MSN-en. Szerintem írj inkább levelet :).
Amúgy is élőben leülni egy kávézóban dumálni sokkal jobb.
Én neten ismerkedtem meg a párommal, 4 éve vagyunk együtt.
Pár levél után találkoztunk, mert levelek alapján nem fogom kijelenteni, hogy ő kell.
Semmi baj nincs vele, jó dolog nagyon, olyan csajok és pasik vannak fenn, és nem csak önbizalom hiányosok! Levelezgetés után lehet élőben találkozni. Így nagyobb a választék és olyan emberrel is össze lehet jönni, akivel soha az életben nem találkoznál. Pl nekem esélyem nem lett volna barátommal összejönni, mert nagyon messze lakik tőlem.
Ja még valami: élőben is lehet ám hazudni, hajaj, nem egy ismerősöm olyat koppant.
A neten való ismerkedésnek ugyanazok a hátrányai, mint az élőben lévőnek. Hazudhat, átverhet, bármi megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!