Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok es fiuk, msn en szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok es fiuk, msn en szerintetek jo otlet csajozni/pasizni? Miert jobb nektek msn en csajozni/pasizni?

Figyelt kérdés

ha nem ismerek valakit es tetszik felveszem msn re

Szerintem tok gaz az egessz

2010. márc. 9. 15:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14:02 szánalom vagy
2010. márc. 10. 14:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Az MSN veszélyes dolog. Személytelen és unalmas. A leg jópofább emberek is bunkónak és unalmasnak tűnnek egy idő után MSN-en. Szerintem írj inkább levelet :).

Amúgy is élőben leülni egy kávézóban dumálni sokkal jobb.

2010. márc. 13. 06:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Én neten ismerkedtem meg a párommal, 4 éve vagyunk együtt.

Pár levél után találkoztunk, mert levelek alapján nem fogom kijelenteni, hogy ő kell.

Semmi baj nincs vele, jó dolog nagyon, olyan csajok és pasik vannak fenn, és nem csak önbizalom hiányosok! Levelezgetés után lehet élőben találkozni. Így nagyobb a választék és olyan emberrel is össze lehet jönni, akivel soha az életben nem találkoznál. Pl nekem esélyem nem lett volna barátommal összejönni, mert nagyon messze lakik tőlem.

2010. márc. 13. 07:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Ja még valami: élőben is lehet ám hazudni, hajaj, nem egy ismerősöm olyat koppant.

A neten való ismerkedésnek ugyanazok a hátrányai, mint az élőben lévőnek. Hazudhat, átverhet, bármi megtörténhet.

2010. márc. 13. 07:50
 15/15 anonim ***** válasza:
utolsó: deha pl. neten azt hazudja a pasi egy 15 éves lánynak hogy ő 16 éves vagy ilyesmi, és találkoznak és kiderül hogy a pasas 34 az gáz.. de ha a lány is élőben meglát vkit és össze akar vele ismerkedni, akkor kb. megsaccolja h hány éves és a srác aki 16 nak néz ki nem mondhatja magára h 34 mert feltűnő lenne (am élőben jobb ismerkedni)
2011. ápr. 16. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!