Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék a páromnak a WC-zés után?
Figyelt kérdés
A páromnak tegnap mind a két kezét begipszelték. Kézfejtől a a felkar háromnegyedéig gipszelve van. Szóval szinte derékszögbe van állva a keze és úgy gipszelve. Enni tud ilyen darabos száraz ételeket. Azt mondta hogy a pisilést is megtudja oldani. De a probléma a nagydolog után van. Konkrétan már tegnap este mondta, hogy neki menni kellene, csak utána, mit csináljon. Mondtam neki, hogy menjen nyugodtan amikor készen van, akkor szóljon és megcsinálom neki. (ápolónő vagyok) Azt mondta arról szó sem lehet. Egész éjszaka tartogatta, mondtam hogy nem szabad tartogatni. Reggel már úgy kelt, hogy fájt a hasa. Mondom, gyorsan csinálja,, mert elmegyek dolgozni akkor egész nap egyedül lesz itthon. Nem engedte, hogy segítsek neki. Nemrég értem, haza itt fekszik az ágyon mert fája a hasa, mert egész nap nemtudta elvégezni a dolgát. Nem engedi, hogy segítsek neki. Esetleg valakinek van valami ötlete, hogy hogyan tudná egyedül megoldani a nagy WC után a dolgokat?
Kénytelen lesz engedni, mert még 1-2 nap és a barna maci kijön magától, szétesve, összefolyva. :D Ergó, össze fogja magát fosni. :D Vagy ha csak száraz ételeket eszik, akkor a székrekedés is fennáll, az pedig veszélyes lehet.
Vagy, hegesztess neki 2 derékszögű csövet, aminek lábai vannak hogy megálljon. Az ülepe, feneke magasságába legyen, Az egyikre körbe tud tekkerni, vagy odafogni egy nedves szivacsot-szivacsokat, a másikra meg tud tekerni WC papírt. Előre-hátra mozgatással meg tudja magát tisztítani, Aztán a kádba meg leáztatja, ami esetleg nem tünt el.
2016. ápr. 23. 22:00
22/32 ~OnLány~ válasza:
Oké 18 és 19 mondjatok okosabbat,én legalább valamit javasoltam,azért ez eléggé kellemetlen lehet,főleg a férfinak,ezt elhiszem.De valahogyan kénytelenek lesznek megoldani.
Amúgy vegyen ezt,szereljen fel azt..oké,ez minden szép és jó,de mire minden elkészül,addigra le is veszik a gipszet.Mi lesz ha már ma este mennie kell?
Ez olyan,mint a halál,elkerülhetetlen..akkor cseszheted,valamit ki fog kelleni találniuk még akkor.Ennyit erről.
2016. ápr. 23. 22:24
23/32 anonim válasza:
Oké, mondok okosabbat. Tegye félre azt a fene nagy büszkeségét, és hagyja, hogy a felesége segítsen neki.
Egyébként nem csak a s.egge nem lesz tisztább, ha beleül egy kád vízbe, hanem a többi testrésze sem.
2016. ápr. 23. 22:32
24/32 ~OnLány~ válasza:
Már vagy 5x leírta a kérdező,hogy ezt nem fogadja el!Ezt én is írhattam volna,ezen kívül valami okosabbat írj.
Persze,hogy nem lesz tisztább,de még jobb,mintha egyből vissza húzná a nadrágját..
2016. ápr. 23. 22:36
25/32 anonim válasza:
Én nem erőlködnék. Ha nem kéri a segítséget, akkor oldja meg ahogy tudja. Egy idő után megindul az öntisztulás folyamata... Gondolom az sem baj neki, ha pl. 3 hétig nem mos hajat. De az is biztos, hogy így nem feküdnék vele egy ágyba.
2016. ápr. 23. 22:45
26/32 anonim válasza:
Szarjon akkor epret, oszt egye meg mindet. :D
2016. ápr. 23. 22:52
27/32 anonim válasza:
Tegyed bele a kádba a zuhanyt úgy, hogy felfele spricceljen, és guggoljon fölé. Vagy szólj az anyukájának, hátha az ő segítségét elfogadja szívesebben.
2016. ápr. 24. 02:36
28/32 anonim válasza:
Szerintem mutasd meg neki ezt a fórumot, hadd tudjon róla, hogy már a fél világ ezen csámcsog, hogy ő hogy fog s.e.gget törölni... :D
2016. ápr. 24. 02:43
29/32 A kérdező kommentje:
A reggel korán ébresztett, hogy ő már nem bírja tovább. És majd segítsek már neki. Sikerül is minden. Szépen elvégezte a dolgát, utána segítettem neki. Azt mondta, hogy ezt hamarabb is megcsinálhattuk volna. .... Én már régen mondtam neki, hogy segítek bármiben. Szóval úgy látszik félretette a büszkeségét. ÉS elfogadja a segítséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!