Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék a páromnak a WC-zés után?
Én is mondtam neki, hogy akkor nem törlöm, meg hanem lépjen be a zuhanyzóba és akkor lemosom. De azt sem engedi. Egyedül meg azt sem tudja megcsinálni, mert a kezét nem tudja hátra hajtani. Mert csak vállból tudja mozgatni a kezét.
Fürödni is tegnap úgy fürdött, hogy szólt hogy engedjek a kádba vizet, nyomjam bele a tusfürdőt. Egy kicsit habosítsam fel. Segítettem levenni a pólóját. És kiküldött a fürdőszobából. Azt mondta a többit megoldja. 6 éve vagyunk együtt, 2 éve ebből házasok. ÉS ilyenkor sem engedi hogy segítsek neki. Mikor ez számomra szinte mindennapos.
Igen, érthető a para.
Én ugyan srác vagyok, de ha ilyen helyzetbe kerülne a barátnőm, igyekeznék meggyőzni, hogy a kapcsolatunkba nem fér bele az, hogy ne vegyünk tudomást a másik esetleges korlátairól és attól, hogy kitörlöm a seggét(lányoknál ugye puncit is és megvan, hogy milyen irányba szabad csak...), az égvilágom nem fog bennem eltörni semmi sem.
Ha viszont nem engedi, hogy segítsek, azzal tényleg megaláz, mert nem hisz bennem vagy a kapcsolatunkban, szóval lazuljon el és tegye a dolgát, cserébe viszont fordított helyzetben ő is csinálja meg nekem.
Aztán nyomnák egy csókot az arcára.
Ehh... hülye macsó! (Mondd meg neki, hogy én mondtam!) :)
Szóval nem akarja, hogy lemossad a se..jhaját.
Marha eccerű: add neki parancsba!
"Szólsz, ha végeztél és lemoslak. Férfi vagy, kibírod!"
Ja, és azért nagyon ne röhögd el! :)
A fürdés sem jó? Akkor ez csak nekem ilyen természetes, mert szinte mindig együtt fürdünk vagy zuhanyzunk a párommal. A nap egyik fény pontja a jó meleg zuhany alatt egymást összetaperolni... :D Na mindegy, ha majd meggyógyul, próbáljátok ki ;)
Az sem jó, hogy kádba vizet meg tusfürdőt teszel, és majd a víz valamennyire kimossa? Basszus, 6 év kapcsolat után hova ez a szégyenlősködés?
A törölközést hogy oldja így meg?
Én már próbáltam győzködni mindennel. Kérdeztem már tőle, hogy ha fordított helyzetben lennénk, ő nem segítene nekem. Azt mondta, hogy ő segítene, de az nem engedi, hogy én segítsek neki.
Mondtam azt is neki, hogy nála sokkal fiatalabbaknak is megcsinálom, kicsit kellemetlen de túl kell rajta esni. Nem szabad tartogatni.
Azt is mondtam, ha tovább tartogatja, akkor kórházba fog kerülné, és akkor egy egész kórterem előtt fogja végezni a dolgát és idegen ápolónők fogják neki kitörölni. Erre is azt mondta, hogy ő biztos nem fog kórházba menni.
Beszéltem ma az anyukájával, aki azt mondta, hogy "hagyjad hagy s*arja össze magát, utána már fogja engedni hogy segíts neki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!