Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék a páromnak a WC-zés után?
Jesszus de nehéz eset, ennyit problémázni ilyesmin... Keverj a kajába hashajtót... bár akkor meg többet kéne takarítanod utána :D
Egyébként jobb ha hozzászokik a helyzethet, mert gondolom a gipsz még egy ideig marad a kezén, és nem ez lesz az egyetlen alkalom hogy WC-znie kell. Nem tudom meddig lesz ott a gipsz, de gyanítom ő sem gondolja komolyan, hogy hetekig nem fog majd emiatt WC-zni.
Akkor mond meg a drágának, hogy gondolkozzon el rajta, hogy mégis hogy gondolja a WC-zést megoldani 3 héten keresztül, és álljon elő ő valami számára megfelelő megoldással, mert a Gyakori Kérdések becses népessége már kifogyott az ötletekből.
Vagyis... akkor még ötletelhetünk.. a zuhanyfejet pl nem lehet valahogy úgy rögzíteni a kád szélére, szigszalaggal, vagy mittudoménmivel, hogy egy bide szerűséget képezzen, megnyitni neki a vizet, és akkor már el tudja magának is intézni...
Amúgy azért is nevetséges a srác, mert a nő a felesége, ráadásul nővér.
Amúgy nem tudom, hogy mit akar nyerni ezzel, mert akármilyen csodát is akar véghezvinni, az asszony maximum gyanakvó pillantással fog hozzányúlni bármilyen háztartási eszközhöz, ami seggpucoló alkalmatosság lehet és derékmagasságban vagy alatt van a lakásban.
Sőt, mennyivel tesz jobbat az asszonynak, hogy gyanúsan szaros seggel fekszik mellé az ágyba...
Amúgy van egy startup ötletem és keresek hozzá befektetőket.
Macho Men's Automatic Ass Wiper - MAMAA-W
Egy ülőkére szerelhető elektromos alkalmatosság, mely egy pedállal működtethető.
Egy kis elektromotor egy hullámos fémszálon lassan végighúz egy előre felcsévélt, kifezsített nedves törlőkendő-hengert.
A delikvens bekapcsolja a gépet, ami a csésze fölé kerül, a pedál elindítja és megfelelően ráhelyezkedik a sodródó nedves kendőre, ami a fémszál végén a fajanszba hull, hogy az öblítés elmoshassa a gyalázatot...
(Figyelem: a termék nem cifrafosás-biztos! Kérjük használat előtt konzultáljon kezelőorvosával, gyógyszerészével és analitikusával)
Most így olvasva,eszembe jutott,hogy nekem is volt gipszben a kezem,pont a jobb..nem is emlékszem rá,hogy oldottam meg az ilyen problémákat.De neki sokkal rosszabb dolga van.
Márpedig meg kell győznöd valamivel.
Jó,hogy van kád,mondjuk ebben az esetben én is azt mondom,hogy akár le is fürödhetne a nagydolog után,kicsit leáztatná magát,talán úgy is megfelelne.
Muszáj lesz,úgy sem fogja tudni sokáig visszatartani.
Kicsit legyél erősakosabb,tuszkold oda a wc-hez és parancsolj rá,ez van,mit bir tenni?!
17-es
Úgy gondoltad, ahogy egy havanese kutyával is tenné?
Az sokat segítene a srác önértékelésén...
Mondjuk ha variálja jutalomfalattal, még működhet is.
A fenék magasságba felszerelt zuhany még működhet is.
Volt régen ilyen "fenékmosó" a gazdag házakban (apám szüleinél volt ilyen), de hogy mi a pontos neve, nem tudom. Az is ugyanúgy egy wc csésze volt, amire ráülsz a nagydolog után, viszont ott, ahol a normál wc-n lefelé folyik a víz, volt benne egy elég erős spriccelő, tehát leültél, megnyomtad a gombot, és kimosta a feneked. Csak szárazra kellett törölni a végén.
Ugyanezt zuhanyrózsával kád felett meg tudnátok oldani szerintem, csak ki kell találni, hogy hogyan tudjátok rögzíteni. És ezt magának is tudná kezelni, max a törölközés lenne macera, de az kevésbé ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!