Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem túl hisztis a barátnőm? Ti mit tennétek a helyemben?
Néha csak úgy rátör a hiszti és akkor minden szavamat kb kiforgat és magára vesz, elkezd sírni vagy kiabálni..
Pl mondtam neki, hogy nem érek rá mert zh-m lesz, erre elmondja, hogy jó semmi baj, de most miattam lett depis a hangulata..
Általában egy idő után megnyugszik és elmodja, hogy mennyire szeret de ezek a "hisztirohamok" egyre gyakoribbak
Hát világosítsd fel, hogy ez nem vonzó viselkedés. Nem igazi nőhöz méltó és mond el a következményeket (pl kiábárndulsz belőle)
Ha hisztizik hagyd ott és duzzogjon magában!
Hagy ott ilyenkor a francba.
Sipákoljon csak magában.
Én nem bírnám elviselni,szakítanék vele!
Még egy 10évestöl se tűrném el a hisztit...
Ez alapján igen, hisztis. De simán lehet, hogy az ő perspektívájából mesélve a sztorit meg te tűnnél egy f-szkalap barátnak, aki le se sz-rja a párját.
Ha nem fogja fel, hogy zh-d lesz, akkor azzal nem tudsz mit csinálni. Legközelebb majd már sz-rni se mehetsz ki anélkül, hogy vergődne. Szóval vizsgáld meg, hogy ténylegtotál bűntelen vagy, és tényleg jogtalan-e a hisztije. A legtöbb nő nem hisztizik jogtalanul, egyébként, csak azért mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!