Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem oké ez?
Mondtam a barátomnak,hogy én szakítanék(ő tett dolgokat,tehát a viselkedése miatt,de nem csalt meg vagy ilyesmi),mire kérte hogy találkozzunk,meg akarja ezt beszélni,belementem.
Mire azt akarja hogy én menjek hozzá,ő nem jön hozzám,mert most pihen(nagyon közel lakunk egymáshoz),igen,dolgozik,kb háromig,de nem tudom,akármennyire is pihenek,azért ha én hibáztam,mennék ahhoz akit szeretek,megbeszélni a dolgokat,nem őt rendelném magamhoz,mert én pihenek...
Köszi a választ.
Most meg azzal takaródzik hogy már nem egyedül vagyok itthon(valóban már nem),de egyrészt több mint egy órával korábban hívtam,másrészt idejönne és elmehetnénk sétálni,közbe beszélni...
Nem csak szerinted... Ha akar valamit, tolja oda a seggét. Szerintem van szobád, be tudjátok zárni az ajtót. Ha nem üvöltöztök, nem hiszem, hogy bárkit is zavarna, hogy ott beszélitek meg (se titeket, se másokat, akik otthon vannak).
Szóval én már most elkaszálnám ezt az egészet, mert ez el3g felháborító viselked3s.
Köszönöm a válaszokat :)
Nem vagyok unalmas,pont én szerettem volna hogy csináljuk közös programokat,bármit amihez kedve van,de nem igen akarta,max egyszer kétszer.
Egyáltalán nem érdekli hogy szakítottál vagy otthagytad.Ő nem fog tenni semmit mert nem érdekled.
Én hagynám az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!