Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti meg tudtátok bocsátani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meg tudtátok bocsátani a megcsalás?

Figyelt kérdés
Akármennyi ideje vagyunk együtt és akármi is köt össze egyszerűen nem tudom elfelejteni, hogy megcsalt. Nagyon fáj! Elvesztettem a lelkesedésem, az életkedvem, és nem tudok már őszintén örülni. Nagyon fáj, hogy így alakult. Mindenre van megoldás, de erre nincs. A személyemet dobta el! Nincs semmiféle "együtt megoldjuk", mert ő ezt rúgta fel! Nagyon sajnálom a gyerekeinket. Tudom, hogy én is hibás vagyok, de ő nagyon kegyetlen volt. Nem volt és szerintem most sincs lelkiismeret furdalása, csak igazat ad hogy tisztességtelen volt és nem ezt érdemeltem. De én kergettem bele, mert ilyet ő magától nem tett volna! Még élek fájni fog! De mégis. Van olyan, aki boldogan él ugyanazzal az emberrel, aki egykor becsapta, megcsalta hazudott neki és megalázta a háta mögött?!
2016. ápr. 22. 17:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kirúgnám. Nem elég, hogy megcsal még van pofája téged hibáztatni?! Adnék én okot az önsajnáltatásra a gyerektartás formájában...

Te se vagy százas kérdező, ha egy ilyen emberrel maradsz. Elég ha a csaj jó hallgatóság? Igen? Hát az arcom leszakad milyen hülye indok ez?

Mellesleg ha neked a hűség fontos ez örök tüske lesz.

2016. ápr. 22. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!