Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás. Számodra mi fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás. Számodra mi fér bele, és meg tudnád-e bocsátani?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 14:58
1 2
 1/19 Kingaa1 ***** válasza:
100%
a megcsalás az megcsalás... Az hogy más lánnyal beszél nem de az ha már szájrapuszi, meg hasonlók, az már nekem nem oké... Nagyon le tudna hangolni...
2011. máj. 1. 15:00
 2/19 anonim ***** válasza:
10%

A csók az még nem megcsalás, de a sex már az.

Mellesleg, ha én pl. ki akarok szúrni nagyon a barátnőmmel, az lenne az első hogy megcsalnám.

2011. máj. 1. 15:01
 3/19 anonim ***** válasza:
50%

én elsírnám magam ha megtudnám hogy a pasim megcsalt..szerintem vége lenne =( megtudnám neki bocsátani de már semmi nem lenne olyan mint régen

15/L

2011. máj. 1. 15:01
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a csók már nem fér bele. Ha engem szeret, nem sajátítom ki, de bizonyos dolgokat /testi, lelki/ csak velem tehet meg.
2011. máj. 1. 15:08
 5/19 Moszuke ***** válasza:

ugyan már.. egy csókban benne van minden érzelem..

mi az, hogy az nem megcsalás?:D

már a szájra puszi is erősen csalás szagú:F

ugyanazt várom el a páromtól amit magamtól.. ilyesmit magamnak sem engednék meg.

2011. máj. 1. 15:10
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
A csók sztem abszolút nem az de több már nem fér bele. Főleg ha a lány csal meg. A férfiaknál szerintem ez másképp van, ott belefér a félrekúrás... :D
2011. máj. 1. 15:21
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem fér bele a "félrekúrás" a pasik részéről szerintem.
2011. máj. 1. 15:28
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha betegség vagy terhesség miatt velem hónapokig nem csinálhat semmit, és kalandokra fanyalodik.
2011. máj. 1. 16:02
 9/19 A kérdező kommentje:
na, sztem ez az egyike a leggusztustalanabb dolgoknak, ha terhesen megy félre.
2011. máj. 1. 16:21
 10/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Épp ma reggel tudtam meg,hogy a barátom megcsal. Lassan 3 éve vagyunk együtt,erre egy ideje az egyik kolléganőjével sms-ezget. Mindenféle szép szerelmes üzeneteket találtam a telefonjában. Persze azt hittem,hogy a frász kitör.

Azt mondja,hogy nem történt köztük semmi,de nekem már ez is bőven a megcsalás kategóriába tartozik.Az,hogy másnak írja le, hogy szereti...

Ugyanakkor én a testiséget sem tudom elfogadni. Sokan azzal jönnek,hogy a szexuális igények kielégítése egy dolog, a szerelem/szeretet az más. "Attól mert megcsalom a barátnőmet,attól még őt szeretem és nem azt,akivel megcsaltam"

Érdekes felfogás.

Hogy meg tudom e bocsátani? Jelen pillanatban úgy érzem, hogy nem.(főleg,mert nem volt őszinte,igazából most sem tudnám,ha nem bukik le)

Bár mondják,hogy mindenkinek jár egy esély,de el nem tudom képzelni,hogy ezek után milyen lenne a kapcsolatom vele.

23/L

2011. máj. 1. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!