Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás. Számodra mi fér bele, és meg tudnád-e bocsátani?
A csók az még nem megcsalás, de a sex már az.
Mellesleg, ha én pl. ki akarok szúrni nagyon a barátnőmmel, az lenne az első hogy megcsalnám.
én elsírnám magam ha megtudnám hogy a pasim megcsalt..szerintem vége lenne =( megtudnám neki bocsátani de már semmi nem lenne olyan mint régen
15/L
ugyan már.. egy csókban benne van minden érzelem..
mi az, hogy az nem megcsalás?:D
már a szájra puszi is erősen csalás szagú:F
ugyanazt várom el a páromtól amit magamtól.. ilyesmit magamnak sem engednék meg.
Sziasztok!
Épp ma reggel tudtam meg,hogy a barátom megcsal. Lassan 3 éve vagyunk együtt,erre egy ideje az egyik kolléganőjével sms-ezget. Mindenféle szép szerelmes üzeneteket találtam a telefonjában. Persze azt hittem,hogy a frász kitör.
Azt mondja,hogy nem történt köztük semmi,de nekem már ez is bőven a megcsalás kategóriába tartozik.Az,hogy másnak írja le, hogy szereti...
Ugyanakkor én a testiséget sem tudom elfogadni. Sokan azzal jönnek,hogy a szexuális igények kielégítése egy dolog, a szerelem/szeretet az más. "Attól mert megcsalom a barátnőmet,attól még őt szeretem és nem azt,akivel megcsaltam"
Érdekes felfogás.
Hogy meg tudom e bocsátani? Jelen pillanatban úgy érzem, hogy nem.(főleg,mert nem volt őszinte,igazából most sem tudnám,ha nem bukik le)
Bár mondják,hogy mindenkinek jár egy esély,de el nem tudom képzelni,hogy ezek után milyen lenne a kapcsolatom vele.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!