Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás. Számodra mi fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás. Számodra mi fér bele, és meg tudnád-e bocsátani?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 14:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak: jól gondold meg, mit teszel, sztem semmi értelme megbocsátani. A tüske mindig benned lenne, és egyébként is, miért írja másnak, hogy szereti, amikor veled van? Én biztos, hogy nem tudnám megbocsátani, hazug volt, és őszintétlen, és meg is csalt, ha nem is tettekkel, de szavakkal, és utána ezt követte volna a tett.
2011. máj. 1. 16:39
 12/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Igazad van,biztos vagyok benne, hogy tettek követték volna a szavakat.

Igazából most kegyetlenül szenvedek,de gondolom ez ezzel jár.(ő az első barátom)

Mindenesetre azt tudom még a kérdéshez hozzáfűzni,hogy ne hirtelen indulatokból cselekedjen az ember,hanem higgadjon le,és utána próbálják megbeszélni az egészet. Hogy utána mi lesz,az már más kérdés.

2011. máj. 1. 16:42
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát, sok sikert, szorítok, hogy jobb legyen neked.
2011. máj. 1. 16:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Köszi :)
2011. máj. 1. 16:51
 15/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:21

Miért pasik részéről miért fér bele??Nem értem...

Végülis az állatoknak is mindegy...akkor ezek szerint te is ebbe a kategóriába tartozol:) Végülis az emberek majmokból lettek,de te ezek szerint még nem fejlődtél ki:) gratulálok a felfogásodhoz:)

2011. máj. 1. 16:59
 16/19 A kérdező kommentje:

:)

Igen, ez fura, ha a pasi teszi, akkor az nagy királyság, ha a csaj, akkor rib vagy.. Egyik fél részéről sem fér bele semmi, már a csók sem!!

2011. máj. 1. 17:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Vagy, ha a saját kutyájával csinálja. Érted! Mert a sajátja.

:-)

2011. máj. 1. 19:40
 18/19 anonim ***** válasza:
igen saját kutyájával:) állat állattal:)
2011. máj. 1. 20:37
 19/19 anonim ***** válasza:

A hozzászólásokból is látszik, ami a legrosszabb tulajdonsága a szerelemnek: ÖNZŐSÉG, BIRTOKLÁSI VÁGY. Miért arról szól a szerelem, hogy csak az enyém örökké, ki akarom sajátítani? Ha a megcsalás árnyéka felmerül, vagy meg is történt esetleg, nem a lila ködnek kéne elborulni az agyak felett, hanem higgadtan leülsz magadban.

Átgondolod:

1./ Ő tényleg az, akinek gondolom? Vagy csak ráaggatok nem létező tulajdonságokat -> irány a szakítás, ennél jobban érdemelsz

2./ Miért csalt meg, esetleg nem figyeltem oda rá? -> irány beszélgetni, odafigyelni egymásra

Miért a veszekedés, számonkérés az első lépés? Arra nem is gondoltok, hogy mindennek oka van?

Én sem vagyok szent, egyáltalán, velem is előfordult, de mindig OKA volt, amit vagy én, vagy ő, vagy mindketten NEM OLDOTTUNK MEG. Ennyi a titok, a megcsalás nem akkor katasztrófa, csak egy jel Neked, ha komolyan gondolod vele, ideje gondolkodni. Hajrá!

2011. aug. 7. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!