Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Nem szeret már? Lehet vki ekkora wow - fanatikus?

Figyelt kérdés
ma este fölhivtam a barátomat, és hallottam, h pötyögtet vmit. erre mondom neki, h ne wow-ozzon, amikor velem beszél. erre az volt a valasza, h rosszkor hivtam. erre kiakadtam. irtam neki 1 sms-t, h akkor vége ( nem ez volt az 1. eset, amivel megbántott ), de aztan irt, h azért mert csak szolt a többieknek, h mindjart jön? erre most mit reagaljak?
2010. ápr. 6. 22:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"rre mondom neki, h ne wow-ozzon, amikor velem beszél."

Na ezért ez nekem is "beadta" volna. Nem te vagy a világ közepe.... (és itt most nem az a lényeg, hogy mit csinált közben...).

2010. ápr. 7. 10:58
 32/34 A kérdező kommentje:
nem vok a világ közepe, de egész nap wow-ozik, én fölhivom 2 percre, és akkor se tudja abbahagyni?
2010. ápr. 7. 12:39
 33/34 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, mindenkinek. :) 20 F, ne aggódj, ha nem a nyuszi hozza, majd a nyár a barátnőt :)
2010. ápr. 7. 12:41
 34/34 anonim ***** válasza:
Üljetek le beszélni, ne telefonon, hanem élőben :) Ha szereted (?!), akkor mondd el neki, hogy hiányzik neked, hogy szereted és hogy nem lehetnétek-e többet együtt? Ha valami baj van, akkor azt mindig meg kell ésszerűen beszélni és sose elhamarkodottan szakítani! ;) Sok sikert, hajrá!
2010. ápr. 7. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!