Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Nem szeret már? Lehet vki ekkora wow - fanatikus?

Figyelt kérdés
ma este fölhivtam a barátomat, és hallottam, h pötyögtet vmit. erre mondom neki, h ne wow-ozzon, amikor velem beszél. erre az volt a valasza, h rosszkor hivtam. erre kiakadtam. irtam neki 1 sms-t, h akkor vége ( nem ez volt az 1. eset, amivel megbántott ), de aztan irt, h azért mert csak szolt a többieknek, h mindjart jön? erre most mit reagaljak?
2010. ápr. 6. 22:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

majdén helyettesítem az a kocka majmot

mondjuk én meg focibuza vagyok! majd kiviszlek meccsre!

2010. ápr. 6. 23:05
 22/34 A kérdező kommentje:
:))
2010. ápr. 6. 23:06
 23/34 anonim ***** válasza:
KILL IT WITH FIRE!!!!
2010. ápr. 6. 23:19
 24/34 anonim ***** válasza:
Leeerrroooyyyy!!!
2010. ápr. 6. 23:31
 25/34 anonim ***** válasza:
WOW-ozzatok együtt, aztán ha nincs semmi küldi, akkor irány a Tescoba, mert ott minden olcsó meg van vidijáték!
2010. ápr. 6. 23:51
 26/34 anonim ***** válasza:
Lehet ekkora kocka valaki igen!Guildtársam inkább jön naxx 25hcre ahelyett hogy a barátnőjével lenne:D(hupsz, most lebuktam hogy én is tolom:D persze én nem helyezem előtérbe)
2010. ápr. 7. 01:36
 27/34 anonim ***** válasza:

nem is kockafejü a pasid :S

csukd le a szemed janika, oszt egyé még egy kekszet!!!

2010. ápr. 7. 03:43
 28/34 anonim ***** válasza:

Hát ezért szakítani elhamarkodott dolog lenne, szerintem csináld azt, hogy fokozatosan szoktatod le róla, ha pl kicsit többet vagy vele, akkor már kevesebbet wowozik. Szoval a lényeg a fokozatosság, semmiről se lehet leszokni csak úgy ukkmukkhukk .Én is wowozok, de heti 2 napot max, amikor otthon vagyok, és unom magam. Ha lenne barátnőm, lehet a számítógépről a port lehetne törölni. Az a baj, a szerencse még egyáltalán nem pártolt hozzám, és még a húsvéti nyuszi se hozott barátnőt.

20F

2010. ápr. 7. 08:35
 29/34 anonim ***** válasza:

Hát a codos hozzászóláshoz :) Én ha ilyen jellegű taktikai játékot akarok akkor paintpallokoz. Na ott tényleg megmutathatod hogy TE mit tudsz - egyébként meg mindenki tud codozni, WoW hoz meg kicsi ész is kell meg taktikai készség.. egyébként meg tört serveren alap hogy ratty.. Fizetni kell a legjobb dolgokért

A kérdezőhöz:

Lényegében igen, lehet valaki ekkora fanatikus - bár ezt már függőségnek nevezném. NEki az élete elvileg, nem valami fényes. Gondolok most a baráti körére, suli, munka család ilyenek. Mert 3 Fő oka van annak hogy valaki wowozik

1: Ott lehet olyan "hős" amilyen a való életben sose, vagy pedig csak nagyon nehezen

2: Barátok miatt, amilyenek nincsenek neki a való életben

3: Pusztán kikapcsolódás

De lényegében ha csak a 3-as lenne, akkor otthagyná miattad.

Sajnos ez ilyen, ha az ember nembírja tartani az egyensúlyt Könnyen át tud esni a ló oldalára. Hanyagold el a srácot, vegye észre magát- ha nem változtat hagyd el, mert ő nem fog tudni könnyen változni ( saját tapasztalat ) Tényleg olyan róla a leszokás mint a drogfüggőknek - Látod tapasztalod ha nem játszhat, minden baja lesz, esetleg aggresszívvá válik - meg ilyenek.

Nekem is gondok voltak az életemben és a játékba menekültem - de szerencsére jött valaki az életembe aki észhez térített- azóta teljesen más életet élek.

2 éve meg rá se bírok gondolni a játékra :)

Szóval - ha esetleg lenne komolyabb, elgondolkodtatóbb kérdésed, vagy tanácsot szeretnél részletesebben, írj mailt

22F

2010. ápr. 7. 08:57
 30/34 anonim ***** válasza:
a Cod simán jobb mint a wow, de 1 JÁTÉK SEM LEHET OLYAN JÓ MINT EGY BARÁTNŐ AKI SZERET! Sajnos én is későn jöttem rá erre! Annyira megviselt a dolog hogy csináltam egy formatot a gépen és semmi féle játék nincs már rajta!!:S
2010. ápr. 7. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!