Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Nem szeret már? Lehet vki ekkora wow - fanatikus?
majdén helyettesítem az a kocka majmot
mondjuk én meg focibuza vagyok! majd kiviszlek meccsre!
nem is kockafejü a pasid :S
csukd le a szemed janika, oszt egyé még egy kekszet!!!
Hát ezért szakítani elhamarkodott dolog lenne, szerintem csináld azt, hogy fokozatosan szoktatod le róla, ha pl kicsit többet vagy vele, akkor már kevesebbet wowozik. Szoval a lényeg a fokozatosság, semmiről se lehet leszokni csak úgy ukkmukkhukk .Én is wowozok, de heti 2 napot max, amikor otthon vagyok, és unom magam. Ha lenne barátnőm, lehet a számítógépről a port lehetne törölni. Az a baj, a szerencse még egyáltalán nem pártolt hozzám, és még a húsvéti nyuszi se hozott barátnőt.
20F
Hát a codos hozzászóláshoz :) Én ha ilyen jellegű taktikai játékot akarok akkor paintpallokoz. Na ott tényleg megmutathatod hogy TE mit tudsz - egyébként meg mindenki tud codozni, WoW hoz meg kicsi ész is kell meg taktikai készség.. egyébként meg tört serveren alap hogy ratty.. Fizetni kell a legjobb dolgokért
A kérdezőhöz:
Lényegében igen, lehet valaki ekkora fanatikus - bár ezt már függőségnek nevezném. NEki az élete elvileg, nem valami fényes. Gondolok most a baráti körére, suli, munka család ilyenek. Mert 3 Fő oka van annak hogy valaki wowozik
1: Ott lehet olyan "hős" amilyen a való életben sose, vagy pedig csak nagyon nehezen
2: Barátok miatt, amilyenek nincsenek neki a való életben
3: Pusztán kikapcsolódás
De lényegében ha csak a 3-as lenne, akkor otthagyná miattad.
Sajnos ez ilyen, ha az ember nembírja tartani az egyensúlyt Könnyen át tud esni a ló oldalára. Hanyagold el a srácot, vegye észre magát- ha nem változtat hagyd el, mert ő nem fog tudni könnyen változni ( saját tapasztalat ) Tényleg olyan róla a leszokás mint a drogfüggőknek - Látod tapasztalod ha nem játszhat, minden baja lesz, esetleg aggresszívvá válik - meg ilyenek.
Nekem is gondok voltak az életemben és a játékba menekültem - de szerencsére jött valaki az életembe aki észhez térített- azóta teljesen más életet élek.
2 éve meg rá se bírok gondolni a játékra :)
Szóval - ha esetleg lenne komolyabb, elgondolkodtatóbb kérdésed, vagy tanácsot szeretnél részletesebben, írj mailt
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!