Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Nem szeret már? Lehet vki ekkora wow - fanatikus?

Figyelt kérdés
ma este fölhivtam a barátomat, és hallottam, h pötyögtet vmit. erre mondom neki, h ne wow-ozzon, amikor velem beszél. erre az volt a valasza, h rosszkor hivtam. erre kiakadtam. irtam neki 1 sms-t, h akkor vége ( nem ez volt az 1. eset, amivel megbántott ), de aztan irt, h azért mert csak szolt a többieknek, h mindjart jön? erre most mit reagaljak?
2010. ápr. 6. 22:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
a wow a legjobb? hol élsz te? itt mi már CoD6-ozunk wowozni a faszom is tud megveszed a fegyvert most hú de fasza vagy meg mész azt ölsz de a Codhoz tudni is kell
2010. ápr. 6. 22:57
 12/34 anonim ***** válasza:
Hh semmi más nincs neki ? TE nem vagy ott?:D am te nem akarsz elkezdeni wowozni?:D egy csomó wowos csajt is ismerek:D Neked nem tetszik?:D
2010. ápr. 6. 22:57
 13/34 A kérdező kommentje:
nem, ugy értem, h csak a munkája van, nincs sok pénze, meg ilyenek. ez az 1 eduli szórakozása.
2010. ápr. 6. 22:58
 14/34 anonim ***** válasza:
hát ha nekem lenne csajom ő lenne a szórakozásom
2010. ápr. 6. 22:59
 15/34 anonim ***** válasza:

öcsém amikor felkurt a játékkal,összevágtam a netkábelt,és szétörtem a modemet a fején.azóta nem viszi túlzásba a játékot.

23/ff

2010. ápr. 6. 22:59
 16/34 A kérdező kommentje:
?? :DD
2010. ápr. 6. 23:00
 17/34 anonim ***** válasza:

VILÁG LEGXARABB JÁTÉKA

én is sokat játszom főleg konzolon de ha választanom kéne hogy a PS3 vagy a barátnőm biztosan az asszonyt választanám

2010. ápr. 6. 23:00
 18/34 anonim ***** válasza:
én a monitort törtem be xDDD elbaszta a fegyveremet és azóta alig gépezek
2010. ápr. 6. 23:01
 19/34 anonim ***** válasza:

Basszus komolyan mondom ismerős a dolog...

Van ismerősöm az egész nap wowozik és van barátnője...és nem tudtam elképzelni hogy a csaj hogyan viseli el ezt...

2010. ápr. 6. 23:01
 20/34 anonim ***** válasza:
ma 22:59 idegbeteg :DDD
2010. ápr. 6. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!