Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? Mi tévők legyünk?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a férjemmel már 18 éve vagyunk együt és én akarom a szexet és hiányzik is de a férjem...
Volt rá példa hogy meztelen táncoltam neki vagy maszturbáltam mellette fel áll neki de rám sem fordul meg sem érint semmi mi tévő legyek hogyan vegyem rá mert biztos kíván ha egyszer fel áll neki... de nem akar szeretkezni :S:'(
35/L
2010. ápr. 6. 22:32
2/6 anonim válasza:
beszélgess erről vele, biztos van oka, amiért nem akarja
3/6 anonim válasza:
nem azért h g.eci legyek de szerintem megcsal.beszélj erről vele mert egyáltalán nem normális a dolog.
4/6 anonim válasza:
Eddig kívánt? Szexeltetek rendszeresen, vagy már rég nem? Lehet hogy tényleg van valakije. De lehet hogy csak ellaposodott a kapcsolatotok. Van valami amit régen kért a szexben és nem adtad meg neki? Azt most megteheted hátha segít. Keveset tudunk ahhoz hogy az okot kiderítsük. Leginkább vele kellene erről beszélni.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen régen rendszeresen szeretkeztünk
A férjem 36...
Hát nem hiszem h lenne valakije
Mi egy olyan faluban élünk ahol még ami nem igaz az is kiderül elég ha csak a sógorom át jön és látják az autóját a ház előtt más nap csak azt hallom h tényleg csalod a férjed... :'( szóval nem hiszem
2010. ápr. 7. 17:34
6/6 anonim válasza:
Ez nem biztosíték. Én is pont ilyen faluban élek, és egy évig csaltam a férjem. Nem büszkeségből mondom, de ez nem jelent semmit hogy nem tudsz róla. De ha ez kizárva akkor más az ok. Beszélgessetek. Nem normális ha már nem kíván, ha régen szexeltetek. Addig ne hagyd annyiban amíg ki nem derül mi az ok. Mert ha soká húzod lehet hogy késő lesz. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!