Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyünk-e barátok vagy mi legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyünk-e barátok vagy mi legyen?

Figyelt kérdés

Következő a helyzet: van egy lány, akit szeretek. 3 hónapig jártunk, majd szakított, mert nem szerelmes. Azóta több mint fél éve jóban vagyunk egymással, jókat beszélünk, stb. Én szeretnék többet is, ő nem.

Legalábbis azt mondja, ő barátnak szeretne. Én viszont tök ideálisnak lánynak tartom, nála jobbal életemben nem találkoztam, az életem leélném vele, csak ő nem kíván engem. Elég szar érzés.

Na most ezek után mi a teendő? Szakítsak meg vele minden kapcsolatot? Elég szar lenne nekem is, de más ötletem lassan már nincs.

2011. jún. 3. 02:46
 1/3 Argloss ***** válasza:

Ha meg tudod érteni azt, hogy neki te semleges vagy ilyen téren, akkor felesleges megszakítani minden kapcsolatot.

Viszont, ha emiatt hagynád kihasználni magad bármilyen szempontból (pl.: panaszmeghallgató kisiparos), akkor a saját érdekedben inkább teljesen távolodj el tőle.

Mindegyik lehetőség rossz érzés. Egyelőre szerintem ne beszélj vele túl sokat. Keress más lányokat. Ne hasonlítsd őket a régihez. (tudom, könnyű mondani...)

A lényeg, hogy lépj tovább. Vele már nem lesz semmi. Vagy ha igen, akkor valószínűleg az is még több fájdalmat fog okozni... Aminek egyszer vége van, annak vége van...

2011. jún. 3. 03:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Tehát szexelni nem akar veled, de mint enélkül a fiúja: supportálod.

Így sosem lesz másik csajod.

2011. jún. 3. 10:19
 3/3 anonim ***** válasza:
nálunk is ez a helyzet...jóba maradtunk,neki van másik lány aki tetszik neki,ugyanakkor elmondta hogy nem lépett túl a kapcsolatunkon,én is attól félek hogy így nem lesz másik pasim,hisz szeretem,próbáltam megszakítani a kapcsolatot vele de nem ment): maradj vele jóba,viszont rajta kívül van más lány is:)bulizz,és csajozz(:
2011. jún. 3. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!