Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen? Hagyjam a fenébe? Vagy legyünk együtt?

Figyelt kérdés
Hát megpróbálom röviden leírni.2007.10.05-én összejöttem a volt barátommal.3 hónapig sülve-főbe együtt voltunk.Aztán vége lett.(Ő mondta hogy már nem akarja).2008 januárjától júliusáig pár napot voltunk csak együtt mert mindig rájött hogy elrontot mindig és velem akar lenni meg szeret.Én annyira szerettem,hogy mindig visszamentem hozzá...anyu mindig lecseszett hogy miért csinálok magamból hülyté.Válaszom csak annyi volt: mert őt szeretem a legjobban.Nos...1 hónapja beszéltünk MSN.Megint jött azzal,hogy szeret és adjak egy utolsó esélyt neki.3 napot rágtam magam a dolgon aztán igent mondta.Anyunak nem mondtam el.Aztán 4 napja megvolt beszélve találkozó.Találkoztunk és nagyon jó volt.Mint régen.Aznap este elmondtam anyunak,hogy megint együtt vagyunk.Nagyon kivolt akadva,üvöltött velem,,hogy miért akarom magam tönkretenni és miért akarom hogy megint csalódás érjen.Elmondta apunak is a dolgot és ő is ugyanezt mondta bár ő jobban felkapta a vizet.13 éves vagyok.És nem olyan válaszokat várok,hogy: Kicsi vagy még hozzá!Tedd túl magad rajta!Hanem télleg olyanokat amilyenek segítenek.Lécci segítsetek hogy mi legyen.Ha dobom úgyis fáj,de ha tiltanak elöbb-utobb kiderül és anyu sose bocsátaná meg nekem hogy hazudtam neki.Segítséget kérek!
2008. nov. 22. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:

a szüleid kicsit kívülállóbbként látják a dolgot, és féltenek, mert látják, hogy a srác csak játszik veled, amikor eszébe jut, szakít veled, mert tudja, hogy úgyis visszafogadod

egyik barátnőm ugyanilyen cipőben járt, ezerszer szakíottak, kibékültek a barátjával, de így tiszta idegroncs lett szegény, mert azért hosszú távon ezt nem lehet bírni

most úgy néz ki, hogy végleg szakítottak, kezd túllenni rajta, kivirult, sokan udvarolnak neki és remélem összejön egy rendes sráccal

2008. nov. 22. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a fiú komolytalan, a helyedben hagynám. Anyukádnak van igaza. Látod, ő sem azért cseszeget, mert jársz valakivel 13 éves létedre (ezzel, ha korotoknak megfelelően jártok együtt, nincs semmi probléma); hanem azért, mert az a valaki szórakozik Veled! Érdemes lenne a tanácsát megfogadnod!

Az emberek, tudod, nem tárgyak, amiket bele lehet rakni a fiókba, ha épp nem kellenek; majd mintha mi sem történt volna, később elővenni őket onnan. Márpedig Veled egy párszor ezt megcsinálta a srác. Még ha egyszer téved, aztán belátja, oké, eygszer meg lehet bocsátani. De hogy ennyiszer - ebből jó nem fog kisülni. Tartsd magad többre ennél!

Hypathia

2008. nov. 22. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy 13 éves vagy tök értelmes.. :)

[bocs az általánosításért, de a legtöbb 13 éves nagynagy baromságokat szokott idefirkantani]

A pasi csak szórakozik veled, mindenképp hagy a fenébe.

Ilyenkor szinte mindenki így van vele. Szerelmes és nem veszi észre, hogy csak játszadoznak vele..

Keress olyat aki jobban megbecsül. Sok szerencsét ;)

2008. nov. 22. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát tényleg csak játszik veled, és tárgyként kezel, ami felett ő rendelkezik, mégha nem is úgy viselkedik, de te viselkedtetted úgy azza, hogy azt cisnálja, amit ő akar.

Eznem tudom, most mennyire volt vlágos, remélem teljesen.

Szóval hagyd a fenébe!

Te fogsz idegileg erre az egészre rámenni eőbb utóbb, ha folyamatosan elköveted megint, és megint ugyanazokat a hibákat.

Igen, az elején még fájni fog, hogy egyedül maradsz, mármint tőle szabad leszel, de ez megoldódik.

Ha pedig ennyire éretten kezeled a helyzetet, gyanítom, hogy az értelmességet más is észre fogja rajtad venni, és nem sokáig maradsz egyedül:)

Sok sikert, és kitartást, meg ami még kellhet az ilyen helyzetben, de főleg lelki erőt, hogy égg tudd csinálni!

A szüleidben pedig megbízhatsz, ők egy árnyalatnyival azért tapasztaltabbak nálad. De azért nem fontos mindenben az ő véeményküet követne, mert akkor nem fogsz élni addig, amíg el nem költözöl, azért merj bátran egyedül is cselekedni!

De itt mindenképpen hallgass édesanyádra, mert most igaza van, akármennyire is fáj, és ezt te is beismerted.

2008. nov. 22. 22:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Könny szökött a szemembe,hogy léteznek emberek akik tényleg segítenek a másikon.Nem tudom,hogy fogom tudni kiverni a fejemből.Minidg az elmúlt emlékek játszódnak le bennem újra és újra és elkap a sírógörcs.Hiányzik ha nincs velem.

Nagyon igazatok volt.Még egyszer köszönöm.Valaki esteleg tippet,hogy hogy felejtsem el és,hogy ne lépjek bele újból ebbe a kapcsolatba?:(

2008. nov. 23. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!