Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor legyünk együtt, hogy ne...

Mikor legyünk együtt, hogy ne késsük le és hogy kisfiam legyen?

Figyelt kérdés

Nem akarom lekésni, és pont el szeretném kapni az ovuláció napját, mert tudom hogy akkor van nagy esély a kisfiúra. Nem lesz egyszerű, de úgy szeretném, hogy minimum 2 nap szünet legyen az ovuláció előtt, mert a sűrűbb együttlétek sajnos nem hoztak eredményt. Nem tudom hogy a kalkulátorok és a ciklus.hu mennyire megbízható, de mindenütt az jött ki, hogy nekem 29-én lesz az ovulációm. Nem tudom, mennyire higyjek nekik? Félek hogy nehogy lekéssük...A ciklus.hu mennyire megbízható így, hogy ha már kb. 12 ciklusom görbékkel ellátva fent van?

A hőm még csak most esett le a ciklusom 4. napján, megkésve, tehát mensim elmúlása után 2 nappal.

Köszönöm, aki tud segíteni.

2011. ápr. 17. 07:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Úgy látom, nagyon nehezet kérdeztem.
2011. ápr. 17. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia. Én a kisfiam tervezésénél nem figyeltem az ovumat. Mi minden este együtt voltunk. A kisfiú spermiumok sokkal gyorsabbak mint a lányok, így ha előtte is együtt voltatok, a következő együttlétnél kiáramló spermák közül TUTI hogy a fiúk érnek oda előbb. A barátnőmnek is ezt javasoltam, neki is sikerült!

UI.:párodnak nem ér pazarolni.....:)

2011. ápr. 17. 09:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hát értem én hogy úgy tuti fiú lesz, mert a fiúk gyorsabbak, de mi sokáig így voltunk együtt, hogy minden nap és nem esek teherbe így sajnos. :( Tehát lehet kéne szünetet tartani ovuláció előtt, hogy gyűljenek a katonák...és becélozni az ovuláció napján.

2011. ápr. 17. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia. Erre keress rá a neten:

Kalcium tuningolja a spermiumot.

Lehet nem jól értelmezem, de ha mindketten szedtek mondjuk KÁLCIUM tablettát, szerintem az hatásos lehet, gyorsítja őket..

2011. ápr. 17. 09:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, rákeresek.
2011. ápr. 17. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
sajnos erre biztos módszer nincs! mi is mindent betartottunk,hogy kisfiú legyen. de nálunk ovu elött és most az ultrahang szerint az ovu.-kor is megint lány lesz..
2011. ápr. 17. 10:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked!

Hát igen, biztos módszer nincs, de legtöbben tényleg azt mondják hogy fiú lett az ovulációs együttlétből.

2011. ápr. 17. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!