34 mm tüsző a 13. napon, mikor legyünk együtt 28 napos a ciklusom!?
miért kell ijesztgetni a másikat? gondolom nem magától találta ki, hogy 34mm-es a tüszője, hacsak nem tart otthon a sufniban egy uh-t. gondolom orvos mondta neki.
szerintem ezekben a napokban legyetek együtt a pároddal mert a szeretkezés is elindíthatja a tüszőrepedését.
sok sikert. :)
:))))
Ja most ebéd után nyomtam egy ultrahangot :)
Szóval az orvosom ma nézett meg ,Clostit szedek első hónap és ekkora lett !
Nem mondtam,hogy ciszta 100%-ra, csak azt,hogy Closty-nál is furcsa a 13. napon ekkora ciszta!
Furcsállom,hogy a doki nem mondta. Tesómnak ennél kisebbnél már mondogatta,hogy lehet,hogy nem tud megrepedni és ciszta lesz belőle. Pedig az 30 mm-es volt!
a lényeg, hogy relaxálj, a párod kapd el a héten többször is.
:):)
Ekkora tüsző mellé illett volna adni tüszőrepesztőt (főleg a legjobb orvosnak!!?), akkor tuti megrepedne, mert ez tényleg nagyon nagy! Valamint azt is közölhette volna, hogy mikor legyetek együtt. Biztos ő a legjobb?
Amúgy ma is legyetek együtt, meg innentől kétnaponta, biztos ami biztos!!! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!