Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljunk? A szüleim nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk? A szüleim nem engedik meg, hogy a szerelmemmel töltsem az éjszakát. Én 17/L, a párom 26/F

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt.

Már nem vagyok szűz, de ezt a szüleim nem tudják.

2010. ápr. 6. 22:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
beszélj a szüleiddel. mi mást csinálhatnál, azért nem engedik..
2010. ápr. 6. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
9 év korkülönbséggel szerintem ne csodálkozz, hogy nem engedik főleg hogy lány vagy! a kérdésre nem tudok válaszolni bocsáss meg, mit tom én titokban jöjjetek össze. vagy ha csak a szexre megy a dolog ott a nappal :P . Mást nem tudok mondani.
2010. ápr. 6. 22:33
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Le se irom a véleményem a 2 hozzászolóval egyetértek teljesen!
2010. ápr. 6. 22:34
 4/12 A kérdező kommentje:

Már beszéltem a szüleimmel, de nem engedik meg. Mit mondjak nekik?

NEM szexre megy.

2010. ápr. 6. 22:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Hanem?
2010. ápr. 6. 22:35
 6/12 A kérdező kommentje:

Szeretkezni lehet nappal is. Nem azt mondom, hogy nem lenne szex, de nem csak ez a fontos.

Az éjszakának van egy hangulata. Jó lenne ha reggel az első amit meglátok a szerelmem lenne.

2010. ápr. 6. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj én is azt tudom tanácsolni, hogy beszélj velük!

Szánj rá 2-3órát beszéljétek meg őszintén!Mondd el hogy nem vagy szűz(ez a legfontosabb mert tuti emiatt nem engedik) meg azért 8hónap nem kis idő!

Beszélj velük őszintén! Ez lesz a megoldás hidd el!

2010. ápr. 6. 22:44
 8/12 anonim válasza:

A kérdezővel egyet értek. Tök jó együtt aludni azzal akit szeretsz...

Pálott szájjal kelni együtt... stbstb.

Nálunk hál' az égnek nincs gond, 2 hónapja vagyunk együtt. Ő 16/L én 17/F.

2010. ápr. 6. 23:00
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Megpróbálok mégegyszer beszélni a szüleimmel.

2010. ápr. 6. 23:07
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen problémám volt... fél éve már együtt voltunk, amikor elmondtam a szüleimnek, hogy már lefeküdtünk, de ez nem segített... egyszer mikor közösen boroztunk, kifakadtam, hogy nem igaz, hogy miért ilyen hülyék (csak vhogy normálisan fejeztem ki magam), és ezután nem olyan sokkal megengedték.. addigra már több mint 1 éve együtt voltunk. ugyanakkor megérte várni, már túl vagyunk a 3. évfordulónkon:)
2010. ápr. 7. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!