Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk? Szakítás lesz a vége?
Ez akkora önző dolog a fiútól! Nem mutat be a bartainak?? Nem is nagyon akar akkor tőled semmi komolyat. Aki szerelmes az felvállalja a másikat bármikor..ha meg unalmas a pasi és nincs is miről beszélnetek akkor miért vagy vele?? Lehet szereted, de ezt egyszer vagy Te vagy Ő megfogjátok unni..lehet Ő már meg is unta csak várja h Te szakíts vele...ha hiába kéred h csináljatok valamit együtt és mégse..akkor ennek annyi. Na meg, hogy nem érdekli, hogy mit mondasz de mondjad mert addig is beszélgettek?? pff....nem akarlak bántani, de ez már durva..a helyedben már ott hagytam volna. Találsz majd olyan srácot akivel közös programotok is lesz és még a haverjainak is bemutat majd.. :)
24/L
Köszönöm a válaszokat, első: már kérdeztem, a válasza, hogy neki mindegy, találjak ki valamit felsoroltam 10 dolgot egyik se tetszett neki, a sportokat mondtam: futott, nem értem, hogy most akkor miért nem akar majd velem, a végén már azt is mondtam, hogy számítógépes játékot is, de arra is nemet mondott...
második: köszönöm, hát néha már szoktam érezni, hogy nekem itt vége, csak reménykedtem, hogy sikerül valamire rávennem, hogy csináljunk közösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!