Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy meglátogat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy meglátogat a kórházban a férfi, akivel ismerkedünk. Nem tudom eltitkolni előle, hogy műtenek. Mit tegyek? 20+N

Figyelt kérdés

Muszáj átesnem egy komoly műtéten, nem akarom, hogy így lásson. Nem mondanám el neki, hogy műtenek, de "távoli" munkatársak vagyunk, meg fogja tudni. Hivatalosan még nem járunk, 2 éve ismer, félek, ha megtudja, a kollégáktól, bejön a kórházba. Ez csak rontana az állapotomon. Még csak most kezdünk randizni, rettegek attól, hogy így lásson.

Inkább beszéljem meg vele? Félek, akkor is bejön, ha megkérem, ne tegye? Valami ötlet?

2016. ápr. 21. 14:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%

Én teljes mértékben megértem a problémát. Láttam már sok embert műtétek után, és nem valami szép látvány. Ha még nem vagytok azon a szinten, szerintem is jobb, ha nem lát úgy. Nekem is lesz nemsokára egy műtétem, amiről senki nem fog tudni. Nem akarok látogatókat, és sajnálkozókat sem.

Szerintem ne szólj róla neki. Ha még együtt sem vagytok, nem kötelességed beszámolni mindenről. És a kórházakban lehet kérni olyat, hogy nem adhatnak ki semmilyen információt rólad, azt sem, hogy egyáltalán ott fekszel. Csak alá kell húznod a papíron, hogy "adatközlés tilos".

2016. ápr. 21. 14:58
 12/24 anonim ***** válasza:
32%

Jézusom, nagyon túldramatizálod.

Azért nem tudna beléd szeretni, mert kórházban kell lenned?

Ne játsszad már a kényes királylányt! Szerinted ha pl. szülni fogsz akkor mi lesz?

Akkor se menjen be veled a kórházba, mert épp nem olyan állapotban vagy?

Vagy ha beteg leszel miután összejöttél vele, és megint be kell menned a kórházba, akkor is kerüljön el?

Az ember néha beteg, vagy van valami egészségügyi problémája, kicsit humánusabban kéne felfogni a dolgokat!

Komolyan nem értem a logikádat...

2016. ápr. 21. 14:59
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Persze, így leírva megértem az álláspontod. De én akkor is szeretnélek látni, legalább annyi időre, hogy egy csokor virágot bevigyek. Ha nem szeretnéd, hogy ilyen helyzetbe lássalak, valahol megértem, de nem tilthatsz el.
2016. ápr. 21. 15:00
 14/24 anonim ***** válasza:

Megértem a félelmed és ember válogatja, hogy mit akar. Mindannyian mások vagyunk. Én úgy fognám fel, hogy ez most történik velem, ez van, attól még nem tűnök el, az is pofátlanság. De ha mégis megbeszéled vele, akkor csak közlöd, hogy nem vagy ilyenkor egy nagy társaság. És nem szeretnéd, hogy érted aggódjon, megleszel.

(előző kommenteket nem olvastam el)

2016. ápr. 21. 15:06
 15/24 anonim ***** válasza:
En kórházban dolgozok. Nem tudom, milyen muteted lesz, ha agytal, mosdatas, teljes fekves akkor ertem a gondod es szerintem o is meg fogja érteni, ha ezt igy elmondod neki. Egyebkent annyiban igaza van a többieknek, hogy az eletben meg történhet sok ilyen. Ha szeret, nem abrandul ki, mert ez az elet resze sajnos. Ha ertelmes ember, tudja hogy most ez igy normalis...
2016. ápr. 21. 15:12
 16/24 anonim ***** válasza:
81%

Mi köze a majdani szülésnek ehhez?

Ez még egy kezdődő kapcsolat, amikor mindenki a csinos, 100%-os oldalát akarja mutatni a másiknak.

Teljesen megértelek.

Viszont hidd el, vannak olyan cuki pasik akik nem tántorodnak el ennyitől és azt az oldalt is megértem.

De jogod van ehhez, és legyen ez az utolsó szó.

Egyébként milyen műtét lesz?

23L

2016. ápr. 21. 15:33
 17/24 aperitif ***** válasza:
100%

Megértelek, tényleg nem szívderítő látvány valaki közvetlenül műtét után. Ha még nem szoros a kapcsolat, akkor tényleg jobb, ha nem lát így.

De!

Nekem határozottan rosszul esne, ha egy ilyen eseményt eltitkolna előlem az, akivel ismerkedem. A helyedben elmondanám neki, hogy műteni fognak, és megkérném, hogy ne jöjjön be a kórházba látogatni, mert nem szeretném. Az alatt az idő alatt inkább tartsuk telefonon a kapcsolatot, vagy ha majd pár nap múlva jobban leszek, kint sétálok a kórház parkjában, akkor jöjjön be látogatni. Ezt egy értelmes ember megérti, de ha nem érti, akkor is tiszteletben kell tartania az akaratodat. Ha ennek ellenére bemegy hozzád, akkor az már az ő empátiájáról, illetve annak hiányáról szól, és előrevetít néhány problémát a kapcsolatotokban.

2016. ápr. 21. 15:44
 18/24 anonim ***** válasza:
82%
Ha kamuzni kezdesz már most, az igen-igen rossz kezdet. Ha tényleg nem akarod, hogy bejöjjön, akkor beszéld meg vele. Ha kell, kössetek kompromisszumot, beszéljétek meg, hogy majd beszéltek telefonon, vagy valami.
2016. ápr. 21. 16:00
 19/24 Bence_ ***** válasza:
100%

Egyszerű. Megbeszéled vele, hogy teged műtenek de ezen te egyedül szeretnél átmenni és ezt tartsa tiszteletben.

Amúgy az őszinteségnek alapvetőnek kellene lennie. Olyan kapcsolatban kéne elni ahol vallalhatod magad. Akár a műtét utáni állapotot is.

2016. ápr. 21. 20:02
 20/24 A kérdező kommentje:

Félre értés az egész. Itt még nem beszélünk kapcsolatról. Csak van köztünk valami kötelék, ő egyértelműen ott akar majd lenni, akaratos ember.

Nem szülés, nem sérvműtét lesz, durvább lesz.

Katéter, infúziós állvány, ágytál, fehérnemű viselete max, véres sebek kötözése, fekvőbeteg státusz, diéta, tele leszek gyógyszerekkel. Bár szülés lenne. Isten ments, hogy ott legyen! Akkor inkább, nem akarok meggyógyulni.

2016. ápr. 22. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!