Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt érik meg egy férfi arra hogy feladja a legénylakását?
A barátom 30 éves, saját lakásában él. Ha a haverok úgy gondolják, akkor éjfélkor is beugorhatnak, az egyik haver nagy füves, megkínál mindenkit, megy a buli.
Én vagyok az első komolyabb barátnője a barátomnak, majd' 9 hónapja vagyunk együtt, a hétvégéket már nála töltöm. Mégis az összeköltözés csak felemlegetés szintjén történt meg, mivel saját bevallása szerint át kell állnia arra a gondolatra hogy a haverok majd nem jöhetnek át éjszaka bulizni ha akarnak.
Én normálisan együtt szeretnék (már) élni a párommal, együtt vacsorázni, sportolni és együtt elaludni. Ez volt mindig is az álmom hogy együtt lakjak a szerelmemmel.
Szerintetek meddig kell még várnom? Kezdek türelmetlen lenni, 30 évesen olyan nehéz váltani? Nem börtönbe készül, csak másféle élethelyzet lesz. Hát nem az az álma egy pasinak is hogy együtt lakjon a szerelmével???
Ezt szerintem pár napja már megkérdezted.
Te ismered, neked kell tudni, mikor érik meg. De ebből a bulizós-füvezős témából én arra következtetek, hogy még bőven nincs itt az ideje. Biztosan van valami egyéb defektje is, különben ennyi idősen már több kapcsolata is lett volna.
Ez az a kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Gondolom még véletlenül sem te írtad ki.... Ugyan már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!