Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam egy lánnyal, hogy el van hízva?
Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani, de eléggé elhízott és szerintem sokkal csinosabb lenne ha lefogyna. Ő is kövérnek tartja magát, de nem nagyon tesz érte, hogy ez változzon. Hogy érzékeltessem vele, úgy hogy ne sértsem meg?2016. ápr. 19. 10:05
21/27 anonim válasza:
A túlsúly életromboló hatású. Statisztikailag bizonyított tény például, hogy rövidebb életű az a férfi, aki megemlíti a nőnek, hogy fogynia kellene.
22/27 anonim válasza:
"Hogyan tudassam egy lánnyal, hogy el van hízva?"
"Ő is kövérnek tartja magát"
"a barátnőjével edz, amikor éppen van kedvük."
Akkor a probléma megoldva, pajtás...
23/27 anonim válasza:
Ha szereted nem probléma ha el van hízva. Szerintem egyáltalán ne tegyél megjegyzést rá. És szeresd úgy ahogy van! Jobb egy lány husisan, mint csontosan. Ezt hidd el nekem!
24/27 anonim válasza:
tudatni vele nem érdemes, mert csak piszkálásként éli meg. sokkal többre mész vele, ha támogatod benne, ha ő akar mozogni, olyan programokat szervezel vele, ami mozgás, de élvezi is, nem csak azt érzi, hogy fogyasztani akarod (ping-pongozzatok, teniszezzetek, kiránduljatok, stb), teremts lehetőségeket, hogy ő is egészségesebben táplálkozzon, pl. főzzetek együtt olyasmit, ami finom, de egészéges is, dícsérd meg, ha sikerült fogynia, vagy ha valamit jól csinál, ami közelebb viszi hozzá, ezzel jobban tudod ösztönözni, mint akár célzásokkal, akármilyen jószándékú tanáccsal.
25/27 anonim válasza:
Ne törődj az egójával, mert csak annál rosszabb a dolog: te feszült leszel, ő emiatt(!) támadásként értékeli -> áll a bál.
Csak hótt egyszerűen mondd meg neki.
Oszt ha tetszeni akar neked, akkor fogy.
Ha nem tud fogyni, akkor vagy elfogadod, vagy nem.
Ha meg nem is akar, akkor kuka.
26/27 anonim válasza:
Hát ez egy elég érzékeny téma, ha a párja vagy akkor meglegyintheted neki a témát, esetleg kezdjetek el együtt sportolni, ha csak rinyálsz h kövér azzal csak beletaposod a földbe... Mindenestre ugy ne csináld ahogy az én padim és a szüleim: kb három évembe telt amíg kigyógyultam az 5 éve tartó anorexiámból, sőt fél évig még bulimiás is voltam.. Azóta felszedtem jópár kg-t (41 kg voltam, most 60 vagyok, 159 cmesen) és egyremásra azt hajtogatják hogy milyen kövér vagyok és hogy régen mennyivel jobban néztem ki (!) konkrétan be tudtam nyúlni a bordáim alá és úgy néztem ki mint egy heroinista, de ja tényleg csini voltam.. Szóval az állandó szajkózást, azt ne. És ne is erőltesd, mert nagyon könnyű átesni a túloldalra. Ha annyira zavar plusz pár kg h nem birod sehogyse elviselni akkor ink lépj le vagy fordulj el, de ne a lányt basztasd.
27/27 anonim válasza:
Azt írod, hogy tudja. Akkor minek tudatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!