Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam egy lánnyal hogy szeretem?
ez hülyeség.
érdemes először megtudni, hogy van-e nála esélyed. ha igen, menj oda hozzá és csak szimplán közöld vele négyszemközt. tudom, hogy ez első körben nehéznek tűnik és hatalmas bátorság kell hozzá, ráadásul benne van a csalódás (mert az mindig benne van) de szerintem érdemes. ha normális a lány, mindenképpen értékelni fogja a bátorságodat, még ha nemet is mond
amúgy hány éves vagy?
Kössz a segitséget..igen tudok bunyozni nem is vagyok annyira kisdarab :D 16 éves vagyok szerintem van nála esély mert tengap probáltam ienekre célozni a következö irta:
:D :D édes Figy tudod h jó haverom vagy nagyon birlak :) rám akármikor számithatsz Komolyan....--ez jelenthet vmit?:D amugy nemrég ismertem meg...-
óóó:D hát sok mindent jelenthet. vagyis kettőt. ha kérdeztél valamit, és arra válaszolta,akkor két dolgok:
vagy tetszel neki, de egy lány ugye alapból nem vall szerelmet
vagy pedig tényleg csak havernak tekint, de abból lehet még valami, szóval...:))
ha van még kérdésed, írhatsz üzit
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!