Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudassam egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam egy lánnyal, hogy el van hízva?

Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani, de eléggé elhízott és szerintem sokkal csinosabb lenne ha lefogyna. Ő is kövérnek tartja magát, de nem nagyon tesz érte, hogy ez változzon. Hogy érzékeltessem vele, úgy hogy ne sértsem meg?

2016. ápr. 19. 10:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Amikor kifejezi, hogy kövér, akkor bólogass egyetértően, és kérdezd meg miért nem tesz ellene, ha őt is zavarja.

Mi az a "hivatalosan" együtt lenni valakivel? :O

2016. ápr. 19. 10:41
 12/27 A kérdező kommentje:

Szeretnék rajta segíteni, de valóban neki kéne elhatároznia, hogy szeretné-e és mennyire szeretné.

Volt, hogy én is egy kicsit elhíztam (+15 kg), de időben észbe kaptam és elkezdtem edzeni, futni, mozogni. Szerintem nem olyan nehéz az embernek odafigyelni magára. Nyilván a nőknél sok más dolog is közbeszólhat, ami miatt ez nem lehet egyszerű, vagy ha valakinek olyan betegsége van, ezt elismerem, de a legtöbb embernél ez szimpla igénytelenség és lustaság, amire viszont nincs mentség!

Azt szeretném elkerülni, mint ami rengeteg lánnyal történik: elhiszi, hogy így is szép mert így is tetszik valakinek és nem tesz ellene semmit hanem azzal nyugtatja magát, hogy így is jó, pedig ez hosszútávon nagyon egészségtelen. Sok férj nincs megelégedve a felesége alakjával, csak nem merik megemlíteni a párjuknak, mert tudják milyen rosszul esne nekik.

Nem vagyok pszichológus, de a szóban forgó lánynál szerintem jórészt lustaság az elhízás oka és ezt ő is tudja.

Neked azt szeretném üzenni, ha van egy célod, akkor ne azzal foglalkozz, hogy mások mit mondanak, mert nincsenek a helyedben! :)

Sok sikert kívánok a gyerekhez!

2016. ápr. 19. 10:49
 13/27 anonim ***** válasza:

Ha ő is kövérnek mondja magát, akkor egyszerűbb dolgod.

"Kövérnek érzed magad? Akkor tegyünk ellene. Holnap elmegyünk úszni (sétálni, fallabdázni, stb.)!"

2016. ápr. 19. 10:49
 14/27 A kérdező kommentje:
Felajánlottam neki hogy együtt eddzünk, de ő inkább a barátnőjével edz, amikor éppen van kedvük.
2016. ápr. 19. 10:53
 15/27 anonim ***** válasza:
63%
Sehogy. Elmondom miért ne. Vagy elfogadod így és szereted. Barátként, haverként, párként..tök mindegy. Vagy nem, és békén hagyod. Az, hogy szerinted sokkal csinosabb lenne, ha lefogyna...semmit nem jelent. A te véleményed. Még akkor is, ha ős is ezt gondolja. Hisz, ha valóban zavarná...akkor lefogyna. Magától. Ezt nem kell senkinek sem mondania neki. Ez kb olyan, mintha én azt mondanám a Zsoltinak, hogy szerintem sokkal jobban állna neki ha elkezdene gyúrni, mert jelenleg egy pálcika emberhez hasonlatos..és nem ártana magára kapni a pár 10 kiló izmot. Milyen jogon szólok én bele?? Ha akar, majd úgyis csinál valamit. Ha meg nem...akkor nem. Nem az én dolgom.
2016. ápr. 19. 11:27
 16/27 anonim ***** válasza:
Inkább mondd neki, hogy elkezdesz futni, és lenne-e kedve csatlakozni hozzád. Mégis csak jobb párban, egymást segítendő lelkileg.
2016. ápr. 19. 11:45
 17/27 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, utólag olvastam a #15-ös válaszod.
2016. ápr. 19. 11:46
 18/27 anonim ***** válasza:
És ha beszélsz a barátnőjével, hogy többet menjenek?
2016. ápr. 19. 11:51
 19/27 anonim ***** válasza:
14%

Nincsen értelme,ha nincs belső igénye rá és nem figyel oda egy igénytelen nő,akire kár időt fecsérelni.

Ha nem kapom meg az állást XY KFT.-nél majd megyek a másikhoz ahol megkapom akár dupla bérért.

Tehát akit noszogatni kell azt hagyjuk,én érdekes magamtól tudom kelés reggel 5-kor mert 6-kor edzés van,senkinek se kell szólnia sőt a barátnőm is tudja magától hogy edzeni akar.

Ne foglalkozz a csajjal majd tudod mikor fog változni amikor majd elkezd ,,viszketni" neki és max a maradék pasikból válogathat. na akkor fog változni addig nem.

2016. ápr. 19. 12:28
 20/27 anonim ***** válasza:
49%
Sehogy.Ő teste, ő élete.Foglalkozz mással,biztosan nem ez lehet életed egyetlen problémája....
2016. ápr. 19. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!