Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi párotoknak beszéltek vagy mondtok valamit az "exek"-ről?
:D
amugy csajoknak azt kell hazudni hogy persze volt már komoly kapcsolatod 2-3 éves. Imádják azt a pasit aki már tapasztalt. Én akármelyiknek meséltem hogy csak 1-2 hetes kapcsolatom volt (azthittem megsajnálnak) áhh !!! lószärt ismét egy olyan kapcsolatba csöppentem bele. Ha komoly kapcsolatot akarsz akkor hazudd azt hogy több évesbe volt részed (csaj úgyse tudja meg)
én ezt ki fogom próbálni mivel volt már egy pár csajom egyik se volt hosszabb.... miért? nem tudtam de szerintem pont ez mert mindig őszintén bevallottam azt hogy a kutyának nem kellettem :DD
20/F
19:15 figyus. a lányok nem mindig szeretik azokat a pasikat akiknek ilyen hosszú kapcsolatuk volt, mert van aki megijed az ilyentől. például azthiszi hogy ő fele olyan jó sem lesz mint az a lány, akivel ilyen hosszú ideig együttvoltál.
a kérdésre visszatérve: A barátom többet beszél a volt csajairól mint én a volt pasiaimról, de ez nem zavar. sőt, van amikor megmutatja hogy mit csinált neki a volt csaka vagy ilyesmik x)
19:27 vagyok :)
az enyém sem mondta hogy hány csaja volt eddig, de szerintem több mint 20 xD
hat en nem nagyon szeretem, ha az exrol beszel, de viszont o sem szereti, s igy megertjuk egymast, h nalunk ilyenrol beszelni tilos :d
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!