Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek megosztja a párotok, hogy mennyit keres?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a barátommal, komoly kapcsolat, házasságot tervezünk, de mostanában elég sok dolog bánt a részéről, például, hogy nem mondja el, mennyi a fizetése (én még tanulok). Kérdeztem már többször is, hogy egy-egy munkáért mennyit kap, de max csak azt mondja, sok vagy kevés...nem értem, miért olyan nagy titok ez, főleg előttem...vagy az emberek nem szívesen beszélnek ilyenekről?? Amúgy nem azért, mintha az anyagiak számítanának, csak maga a gesztus, hogy egy ilyen alapvető dolgot nem oszt meg velem..2016. ápr. 17. 16:21
11/11 anonim válasza:
Mi egy éve vagyunk együtt és csak nagyjából tudjuk mennyit keres a másik. Ő se szokott vájkálni, meg én se, valamennyi magánszférát kell hagyni kapcsolatban is, úgy vagyunk vele. Mint azt előttem írták, lehet azért nem rugózunk ezen, mert egyedül, és külön-külön is megvan mindenünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!