Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire toreláljátok, ha a párotok fb-n a barátjával megosztja hogy milyen fantáziái vannak más nőkről?
Ha nem szexeltek, annak valami oka van, és azt mindenképpen meg kell beszélnetek. De ha még nem jutottatok el addig, hogy a kapcsolatban felmerülő problémákat megbeszéljétek, akkor nem tudom érettek lehettek-e már egy kapcsolatra.
Off: 'tolerál' (ige) [latin: tolerare, tolero]: elvisel, eltűr. Ha nem tudod helyesen leírni, inkább a magyar megfelelőjét használd.
Ez egy hatalmas kapufa. Az egész kapcsolat. Veled az élen.
1. ha bajod van beszéld meg vele
2. Ha nem lehet vele erről beszélni akkor minek dekkolni egy rossz kapcsolatban?
3. ok,szerelem, ragaszkodás, félsz, hogy nem érsz semmit a húspiacon, de ennyi erővel már egyedül is lehetnél... sőt egyedül is vagy.
Húú emberek! Ezt a kérdést és válaszokat olvasva nagyon elkeserítő a helyzet! Ha az illető aki kérdez rátok hallgatna mindig szakítana és egyedül lenne mint a kisujjam!
Te pedig kérdező komolyan a szex miatt panaszkodsz itt? Inkább izgasd fel a pasidat! Elvégre 2,5 éve együtt vagytok...nem sikerült megismerned őt ennyi idő alatt?
Csak gondoltam szólok, hátha nem tűnt fel a probléma. De ezek szerint szakemberrel van dolgom.
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!