Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, hogy a lány kb egymagas a barátjával?
Szerintem egyáltalán nem ciki :)
Mellesleg mit érdekel mások véleménye? :) Szeretitek egymást és mi más számít? :)
F/18
Jaj, de ciki, főleg hogy azért mégsem azonos magasak.
"nekem pedig van mellem, fenekem stb"
Az lenne a ciki, ha neki lenne melle. :D
Komolyan, tényleg ilyesmikkel vagytok elfoglalva?
Feleségem egy centivel magasabb nálam. Az a ciki, hogy nem bírom rávenni arra, hogy magassarkút vegyen fel mert nem akar felém nőni. Persze a 2-3 centis sarkút felveszi.
Na de most engem nem zavarna,jobban zavar, hogy gagyi lapostalpúban van mindig. Szerintem csak nem akar kényelmetlen cipőben járni.
Nem, az nem ciki... Az a gáz, hogy te elgondolkodsz ezen. Kíváncsi lennék, mennyire komoly az a kapcsolat, amelyikben óriási problémát jelent az, hogy ki milyen magas és ki milyen testalkatú. Pontozzon csak le bátran, aki akar, mindenkinek lehet véleménye.... Szerintem a szerelem akkor sem erről szól. Ha valakit én tiszta szívemből szeretek, meg sem fordul a fejemben az, hogy ciki a kapcsolatunk.
Szóval válaszolva a kérdésre: nem, nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!