Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő után nem ciki újra kezdeni?
Nem magam miatt kérdezem, eszembe jutott egyik nap vajon mennyi idő a maximális ami eltelhet az újra kezdés előtt? Tudom van az a mondás hogy ''felmelegítve csak a káposzta jó'', de akad kivétel, a barátaim közt tudok egy párról akik 6 éve vannak együtt, boldognak tűnnek de nemrég vallották be hogy egyszer már szakítottak, nem tudom mennyi idő múlva kezdték újra.
Egyik barátnőmnél próbálkozik a kb. 11 évvel ezelőtti pasija, ezt még én is cikinek találtam hogy a srác egy ilyen hosszú idővel ezelőtti dolgot akar újra kezdeni. :-O Túlzásnak tartom, és a barátnőmnek is van most valakije és nem is szereti ezt a régit. Azt gondoltam talán egy-két év elmegy de nem több mint 10 év, majd elgondolkodtam, talán több is belefér?
Mit gondoltok?
10 év nagyon hosszú idő.
elég arra,hogy az ember pál fordulatot vegyen és előnyére megváltozzon.
Kedves 4-eske, te aztán meg honnan tudod mi a helyzet, talán ismered őket, ott voltál? Nem! Bölcsebb lettél volna ha hallgattál volna. Amit a nőkről írtál szerinted milyenek, ez pont hogy inkább a pasikra jellemző (tisztelet a kivételnek) hogy nem képesek beismerni a hibáikat és hogy ösztönlények (mennek a f@rkuk után), a nők pont hogy magukat hibáztatják és érzelmesebbek.
Ha igaz is lenne, olyan általánosító lenne mint az ha azt mondanánk hogy minden pasi sört vedel és foci meccset néz a tv-ben pedig nem mindegyiknek ez a szokása.
Nem a barátnőm hibázott anno, pont hogy mindent megtett a srácért hogy segítsen neki, de reménytelen eset volt, mikor nem volt munkája és a barátnőm pénzt adott neki azt is elverte hülyeségekre, ha volt munkája és keresett pénzt azt is elszórakozta. Ebből lett elege barátnőmnek csak amikor ki akarta rakni a srác zsarolgatta érzelmileg, majd mikor már az önsajnáltatás sem hatott akkor kitette a szűrét.
Nem a barátnőmnek kéne belátnia a (nem létező) hibáit, hanem a srácnak, aki nemhogy nem tanult belőlük de nem is változott semmit sem csak rosszabb lett, neki kéne belátnia és változnia belőlük de nem fog ha eddig se tette.
A hozzászólásodból lerí hogy egyenesen lenézed és megveted a nőket és akármi van számodra mindig a nő a hibás, szánni tudlak, ekkora maradit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!