Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok romantikus?
Nem azt várom nyilván, hogy a barátom mindennap rózsát adjon vagy összebújjon velem a naplementében, de néha jól esne, ha romantikus lenne.
Sajnos ő egyáltalán nem az.
Amikor megjön akkor még inkább igényelném, de ha nincs akkor elvagyok.
A ti párotok se romantikus vagy ha igen, akkor mennyire?
Ti mennyire igénylitek?
az enyém nagyon és épp ez az amiért beleszerettem :) olvadok a romantikától (persze nem kell nyálasba átmenni de a romantikus gesztusok a mindenem) elképzelhetetlen lenne számomra egy romantika nélküli kapcsolat
24N
Egy szerelmes férfi szerintem mindig kimutatja az érzéseit, csak sok esetben mi nők nagyon ragaszkodunk a klisés dolgokhoz, és ezt akarjuk rájul erőltetni, nem az őszinte érzéseiket és azok megnyilvánulását észrevenni.
A maga módján párom romantikus, igen. De eleinte messze nem volt ennyire kedves. Csak mindig megkérdezte reggel, hogy aludtam. Egyszer rákérdeztem, hogy ezt mégis miért, és mondta, hogy szeretné tudni, mert fontos vagyok neki. Azóta rituálé lett, elmeséljük a másiknak mit álmodtunk, felkeltünk-e éjjel. Ahogy belementem ebbe, meg néha én is vetettem fel ilyesmiket egyre több ilyen megnyilvánulása van. Azóta gyakran gyújt gyertyát ha ott vagyok, csak hogy kellemes legyen a fény nála este. Csinál nekem reggelit, és igyekszik bókolni is. Néha mellé megy a solog, de olyankor is veszem a lapot, és kap egy csókot :)
Szóval figyelj az apró részletekre, és erősítsd meg, hogy értékeled az ilyen megnyilvánulásokat.
Én igénylem, fokozottan, de az exem nem volt az, nem véletlen lett ex. Komolyan, egy hajszálnyi nem volt benne, semmi, tudja fene hogy kerülhettem össze vele.
A reménybeli, leendő vagy hogy mondjam, képlékeny még a dolog, szóval ő mondhatni romantikus. Nem nyálasan, de azért egy kis kora esti séta, virág alap neki, néha meghív valamire, becéz, stb. A legdurvább mikor csak úgy ülünk és nézzük egymást némán, és egyáltalán nem ciki, vagy 20 percet is el tudunk ücsörögni csak így.
Az én barátom mondhatni romantikus.Minden nap megölel,jo reggelt puszi,jó éjt puszi,közös filmnézés összebújva, hajsímogatás amit én nagyon szeretek :)
Virágot inkább csak alkalmakkor hoz,de annyira nem is igénylem persze örülök neki.Ált.inkább másik kedvenc édességével lepjük meg egymást,ez viszont elég gyakori :) Az én igényeimet teljes mértékben kielégíti.
Hogy érted,h megjön?A havid? Én akkor senkit nem akarok látni :D
Minden nő igényli,ha csak kis mennyiségben is a romantikát.
Az én barátom is tud az lenni.Nem viszi túlzásba,ami nálam nem is baj,nem szeretem a túl nyálas dolgokat.
De ért hozzá és ezt szeretem benne. :)
5-ös igen, amikor megjön a menzeszem. Akkor nagyon érzékeny vagyok és még jobban felerősödik bennem a romantika hiánya.
Nagyon ritkán kapok puszit.
Soha nem kaptam még tőle 2 év alatt egy szál virágot se, még annak is örültem volna, ha a szomszédból szakít egyet...
A gyertyafényt meg hülyeségnek tartja, sehogy nem lehet őt romantikus hangulatba hozni.
5-s vagyok.
Sajnos nem tudsz mit csinálni,ez is egy olyan dolog amit ha erőszakkal kell kihúzni az illetőből akkor az már rég rossz. Barátodnak ilyen a személyisége,ezen nem tudsz változtatni.Ez nem olyan dolog aamúgy sem amit ki kell könyörögni.Ha pl holnap "hozzádvág" egy szál virágot mert ezer éve sírsz azért,hogy kapj és csak azért adta,hogy ne hisztizz,akkor gondolom neked sem úgy esne mint ha emlékeztetés nélkül és magától adná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!