Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Írnátok pár romantikus dolgot, amit szeretnétek, hogy a párotok megtenne?
ma én főzök, Te csak pihenj
engedek egy jó forró fürdőt
megmasszírozalak?
hat haver nem vagyok csaj de amit enegtudtam csinalni azok ezek:
gitarozas+sajat dal
-elvittem egy hetvegere a balatonhoz
1. Rendezzen egy romantikus estét, gyertyafénnyel, zenével, kényeztessen egész este. Mindezt számomra váratlanul, hogy meglepetésként érjen.
2. Néha csak úgy mondja el, hogy mennyire szeret és miért jó hogy együtt vagyunk.
3. Legyen a társam, segítsen be a házimunkában, illetve támogasson, ha valami nehéz helyzet adódik.
- Csak úgy nézzen a szemembe, fogja meg a kezem és mondja el, hogy miért szeret/mit szeret bennem. Közben simogassa az arcom/hajam, aztán csókoljon meg finoman.
- Takarjon be, amikor alszom, és adjon egy finom puszit a homlokomra, simogasson és nézzen rám szerelmesen (persze csak ha felébredek rá).
- Csináljon egy random romantikus vacsit otthon meglepiből, aztán vigyen be az ágyba és masszírozzon meg, kényeztessen, és közben mondja, hogy szeret.
Egy túra közben térdeljen le elém egy gyűrűvel a kezében :)
Vigyen el egyszer a tengerhez (nem kell drága helynek lennie, sőt, egy kemping is bőven megfelel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!