Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, hogy elég volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy elég volt, nem bírom tovább. Mit tegyek, hogy ne váljak zombivá?

Figyelt kérdés

1. éves egyetemista vagyok, ez a 2. félévem. Együtt élek a párommal.

Kb. az elmúlt 3 napban nagyon sokat sírtam, mert sok dolog a nyakamba szakadt egyszerre: jogosítvány befejezése; félévvégi ZH-K, vizsgák; az egész háztartás (bevásárlás, főzés, takarítás).

A párom alig segít, bár tegnap kiporszívózta a szobát + ő csinált vacsorát, de ennyi. Ma pedig azt vágta hozzám, hogy neki elege van, mindent ő csinál. Én csak laptopozni tudok, és ennyit.(beadandómat írom)

Nagyon rosszul esett, főleg, hogy tegnap sírtam előtte a gondjai miatt; és tudja, hogy mi a helyzet. Elvárja, hogy mindent én csináljak, de könyörgöm: nem vagyok egy multifunkcionális robot. Segítsen be ő is! Ismerőseimnél a lány nem is főz egyáltalán, és havi 1X ha takarít. Ellenben nekem be kell vásárolni, vacsorát+ebédet főzni, takarítani, mosni+ egyéb teendők.

Úgy érzem, a szakadék szélén vagyok.

2016. ápr. 17. 12:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ez nálam alapvető, hogy gondoskodom a másikról, próbálok a lehető legtöbbet tenni, adni.

Lehet, hogy sokak számára hihetetlen -mert ők nem ilyenek-, de vannak, akik a család melegét és a családi békét igyekeznek fenntartani.

Köszönöm annak, aki elolvasta, mert anno jól esett kipanaszolni magam. :D

(Ha valakit érdekel a történet, pár hónapja szakítottam , ez életem egyik legjobb döntése volt.)

2019. ápr. 28. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!