Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valjal szerelmet egy lánynak?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy lány szerelmes vagyok belé de akárhányszor odamentem hogy elmondom egy hang se jött ki a torkomon:-C ez szánalmas. Alapvetően nem vagyunk roszba de ha az a téma hogy kiszerelmes kibe hármassával rohanok lefelé a lépcsőn.
Ne nevessetek ki de még csak 13 éves vagyok a lány 12.
#valjak szerelmet egy lánynak??
2013. nov. 5. 19:00
2/6 anonim válasza:
Kezdj el vele barátkozni, és ha már jóban vagytok akkor mondd el neki. :)
3/6 anonim válasza:
Barátkozni azért nem előnyös mert könnyen ott ragadsz a barát zónában ,aztán neked meséli el még a pasi ügyeit is! Az meg Fail. Állj oda hozzá ,és mondd a szemébe hogy mia helyzet, 12 évesen nemtudom hogy hogy működik, de az zihher hogy az idősebb korosztályban ezt értékelik a nők a legjobban. Elvégre te vagy a férfi , ne félj tőle, ha elutasít akkor pedig légy büszke magadra hogy volt bátorságod odamenni hozzá ,és a későbbiekben is cselekedj így ! : )
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek megcsinálzam meg volt életem elsö csókja és intője rajta kapot a tanár.....
2013. nov. 6. 15:27
6/6 A kérdező kommentje:
Katòlikusban az igazgato nő elott igen pedig 5 even keresztul 5 volt a magatartasom
2013. nov. 6. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!