Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most felejtsem el? (többi lent)
Figyelt kérdés
barátnőmmel 1 hónapja vagyunk eggyütt és a szülei nem tuttak róla de most kiderült és most bnőmet eltiltották mindentől mert nagy a korkülönbség (ő 13, én 18) de a szüleivel nem lehet megértetni hogy nem akarom megrontani se bántani se kihasználni a lányukat...nagyon szeretem, úgyérzem ő lehet az igazi (márha ienkor lehet is) de az apjával beszéltem telefonon és aztmondta hogy feljelent ha tovább folytatom...szóval most felejtsem el a lányt? :(:(2010. ápr. 6. 16:34
1/3 anonim válasza:
Miért 13 éves lányokat keresel? egy részben igazat adok az apának, ha én lennék az apa, és nekem lenne a 13 éves LÁNYom veled, hidd el én se engedném tovább. egy 13 éves lány nem áll készen egy 5 évvel idősebb FÉRFIval való kapcsolatra. 5 év kor különbség max 18 évtől KEZDŐThet. És igen, sajnálom de igen felejtsd el szerintem, ne mtudsz mit tenni iylen helyzetbe. :S
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg ne add fel!Ha ezt a lányt tartod az igazinak akkor küzdj érte.Menj el a házukba és személyesen beszélj az apjával,mert telefonon nem fognak komolyan venni.Magyarázd el neki,hogy több neked a kislánya mint egy kaland,olyan lányokat rengeteget találhatsz.
Egyébként meg lehetséges,hogy együtt maradjanak.Osztálytársam 12 éves volt amikor összejött a barátjával,aki akkor 17 volt.Úgyanígy eltiltották őket és titokban kellett találkozgatniuk.Azóta már 5éve vannak együtt.. Szóval kitartás!
3/3 anonim válasza:
*több mint egy kaland -- kihagytam bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!