Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megjelöljem a facebook-on...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjelöljem a facebook-on vagy felejtsem el ezt a fiút? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Múlt héten a nyaraláson, a szálláson láttam egy fiút, aki megtetszett nekem. Szemeztünk is, de nem szólított meg, meg semmi.. (ez lehet amiatt is volt, hogy amikor őt láttam egyedül, akkor én voltam a családommal, ha engem látott egyedül, akkor meg fordítva: ő volt a családjával..) Annyit megtudtam, hogy mi a keresztneve. Meg is találtam facebookon, mert van kint egy képe, amin felismerhető. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mit csináljak? Bejelöljem őt ismerősnek? És ha igen, akkor mit írjak neki? Vagy egyszerűen felejtsem el? A távolság kb 320 km..

(Ha valamit még számítana, már 3. napja, hogy vele álmodok.) A fiú 16 éves.

(Bocsi, ha hülyén fogalmaztam :)

15/L

2011. aug. 24. 00:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Facebookon, Iwiwen, Myvipen, Tripperen, Msnen, bármin, csak élőben véletlen se találkozz vele...
2011. aug. 24. 00:24
 2/7 anonim ***** válasza:
nézd próba szerencseés ha megpróbálod maximm mit veszitesz? egy adag kétejt hogy ami abból állt volna hogy mi van ha megkérdeztem volna ...
2011. aug. 24. 00:25
 3/7 anonim válasza:
szerintem jelöldbe talizatok és Dugjatok 1 hatalmasat
2011. aug. 24. 00:25
 4/7 kuktaberci ***** válasza:
Hagyd a francba a távolsági buszokat. Csak szívni fogsz miattuk. De ha tele vagy zsével, akkor meg se fog kottyanni az utiköltség.
2011. aug. 24. 00:30
 5/7 wampa1 válasza:

azért álmodsz vele mert a korodban kb minden másnap szerelmes leszel másba ;)

szard le mert nagy a táv

2011. aug. 24. 00:47
 6/7 Kuko válasza:
Figyelj bejelőlni bejelölheted ez azért közösségi oldal! De ahogy említetted 320 kilóméter! És mit akartok netszerelmet? Beszélgetni beszélgessetek de komolyabb úgy sem lesz! Én 18 vagyok de 60 kilóméternél messzebbi csajjal szóba se állok! Mert tudom nem megyek én el azért meg heti egyszer találkoznánk!
2011. aug. 25. 15:41
 7/7 Nyteshade válasza:

Az rohadtsok, távkapcsolat meg nem jó dolog..

de ha nagyon akarod engem felvehetsz Facen, hátha közelebb vagyok :>

2011. aug. 25. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!